Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Minunat!". Reacţia lui Gasperini după ce a câştigat primul trofeu european din istoria Atalantei!

"Minunat!". Reacţia lui Gasperini după ce a câştigat primul trofeu european din istoria Atalantei!

UEFA Europa League

Comentarii

Tehnicianul Gian Piero Gasperini a declarat, miercuri seară, că Atalanta a meritat să câştige finala Ligii Europa, subliniind că jucătorii săi au fost incredibili în meciul cu Bayer Leverkusen, scor 3-0.

"Este un sentiment minunat. Băieţii au fost incredibili, performanţa pe care au avut-o în această seară a fost fantastică. Nu poţi doar să te aperi într-un astfel de meci. Ştiam că ei sunt foarte puternici în atac, dar poate nu la fel de puternici atunci când îi forţezi să se apere. Şi totul a mers bine de la început. Mai mult decât orice, contează modul în care am făcut-o. Am meritat absolut să câştigăm", a declarat Gasperini.

La 66 de ani şi după 8 ani în care a pregătit Atalanta, Gasperini a reuşit să câştige primul trofeu din cariera sa de antrenor.

Formaţia Atalanta a învins, miercuri seară, la Dublin, cu scorul de 3-0, echipa Bayer Leverkusen, şi a câştigat în premieră Liga Europa. Finala a fost arbitrată de Istvan Kovacs. Pentru Leverkusen este prima înfrângere din sezonul 2023/2024.

Afla mai multe despre: gian piero gasperiniatalantaeuropa league 

viewscnt
Articole similare