You are here:

Mircea Badea chiar nu se potoleşte după bătaia luată de la Tedi Motociclistul. Noi declaraţii războinice făcute de jurnalist

Mircea Badea chiar nu se potoleşte după bătaia luată de la Tedi Motociclistul. Noi declaraţii războinice făcute de jurnalist

Diverse

Comentarii

La finalul săptămânii trecute, Mircea Badea a primit revanşa mult aşteptată de la Teodor Constantin, cunoscut drept Tedi Motociclistul. Lupta s-a încheiat mai repede decât se aşteptau toţi spectatorii, după ce jurnalistul TV a fost făcut KO în mai puţin de cinci secunde.

"Băi, nene, mai terminaţi cu istericalele şi băgatul capului în poză. Organizatorii sunt absolut ok şi n-am nimic să le reproşez. N-am spus absolut nimic înainte, nu intenţionam să spun nici după, dar mă forţează istericii care şi-au găsit o ocupaţie.

Nu sunt genul care să cer voie, aprobare, confirmare nimănui. Au fost respectate toate regulile, am avut viză medicală rezultată în urma unui control detaliat. S-a întamplat practic nimic în urma unei lovituri norocoase. Sunt ok, fac emsiuni live radio/tv de a doua zi.

M-am înscris ca orice altă persoană într-o competiţie bine organizată. Şi cu asta, basta. Organizatorul şi domnul Cristian Iordache şi-au respectat toate înţelegerile luate de comun acord. Lasaţi-i în pace!

Iar eu personal nu dau doi bani găuriti pe «grija» sau «îngrijorarea» isterică manifestată de ipocriţi. Fiţi bărbaţi, hienelor!" , a fost mesajul postat de Mircea Badea.

Afla mai multe despre: mircea badeatedi motociclistul 

viewscnt
Articole similare