Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a anunţat când va reveni la Dinamo şi ce post va ocupa: "Am spus că nu mă întorc până atunci!"

Mircea Lucescu a anunţat când va reveni la Dinamo şi ce post va ocupa: "Am spus că nu mă întorc până atunci!"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Lucescu a anunţat, la sârbătoarea de 74 de ani de la înfiinţarea clubului sportiv, că este posibil să se întoarcă la Dinamo ca sfătuitor după ce va fi finalizată construcţia unui nou stadion în Ştefan cel Mare.

Mircea Lucescu a anunţat când va reveni la Dinamo şi ce post va ocupa: "Am spus că nu mă întorc până atunci!"

Unul dintre invitaţii de gală la sărbătoarea de 74 de ani de la înfiinţarea clubului sportiv Dinamo, Mircea Lucescu a anunţat că este posibil să se întoarcă la Dinamo ca sfătuitor, nu ca antrenor, în momentul când va fi finalizată construcţia unui nou stadion în Ştefan cel Mare.

"Il Luce" e sigur că odată cu noul stadion vor reveni şi performanţele la Dinamo, chiar dacă acum "câinii" traversează cea mai neagră perioadă din istorie şi vor juca barajul pentru supravieţuirea în Liga 1.

"Cred că se întorc vremurile de altădată pentru că eu am revenit pe Dinamo într-un moment extraordinar, pe care mi-l doream de atunci, construirea unui nou stadion. Am spus că nu mă întorc la Dinamo până nu voi vedea un stadion nou aşa cum trebuie să aibă un club ca Dinamo, cu performanţe internaţionale de-a lungul anilor.

Inima mea, sufletul meu, rămân legate de Dinamo. Acest stadion care mi a adus atâtea satisfacţii mie şi suporterilor. Îmi doresc ca acele vremuri să revină. Un prim pas e construirea stadionului, un stadion în centrul Capitalei, cu suporteri, va însemna foarte mult pentru performanţele ulterioare.

Voi fi alături de cei care îşi iau aceasată responsabilitate de a readuce în prim plan istoria acestui club. Vorbesc de fotbal, pentru că celelalte activităţi sportive s-au desfăşurat în mod normal cu performanţe.

Vă mulţumesc, domnule ministru, şi sper să ne revedem tot ca ministru când veţi tăia panglica stadionului. Şi eu antrenor nu cred, dar sfătuitor pot să fiu", a spus Mircea Lucescu.

Stadion nou pentru Dinamo! OFICIAL | Ministrul de Interne a predat documentaţia pentru construirea noii arene

Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunţat că i-a înmânat oficial, miercuri, ministrului Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, Cseke Attila, documentaţia prin care se iniţiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Stadionului Dinamo.

"Deschidem un nou capitol al modernizării Clubului Sportiv Dinamo!

I-am înmânat astăzi, oficial, d-lui Cseke Attila, ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice şi Administraţiei, documentaţia prin care se iniţiază procedurile de predare a amplasamentului către CNI în vederea construirii Arenei multifuncţionale a Clubului Sportiv Dinamo.

Punem astfel piatra de temelie pentru un proiect major de dezvoltare a infrastructurii sportive a CS Dinamo.

Performanţa se face cu investiţii, iar sportul românesc are nevoie de investiţii consistente.

Continuăm să scriem istorie împreună pentru Clubul Dinamo!

Sportul este un ambasador al ţării noastre în străinătate, iar România merită să aibă cea mai bună reprezentare peste hotare!

Clubul Dinamo rămâne un reper pentru lumea sportului românesc, un model de profesionalism şi performanţă care inspiră tinerele generaţii de sportivi şi consolidează tradiţia sportivă.

Ne mândrim cu sportivii noştri şi le doresc să păstreze cât mai sus ştacheta performanţei", a declarat Bode.

Afla mai multe despre: mircea lucescudinamorevenire 

viewscnt
Articole similare