Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a anunţat ce face la 75 de ani după ce ia titlul cu Dinamo Kiev! Decizie privind viitorul în fotbal EXCLUSIV

Mircea Lucescu a anunţat ce face la 75 de ani după ce ia titlul cu Dinamo Kiev! Decizie privind viitorul în fotbal EXCLUSIV
Comentarii

Mircea Lucescu e pe cale să ridice încă un titlu în Ucraina, de această dată cu Dinamo Kiev, rivala lui Şahtior Doneţk. La 75 de ani, antrenorul nu are de gând să se retragă şi a anunţat decizia sa.

Mircea Lucescu îşi continuă cariera ca antrenor şi după acest sezon

Unul dintre veteranii fotbalului mondial, Mircea Lucescu, continuă să-şi alimenteze pofta de a antrena prin performanţele pe care le reuşeşte. La 75 de ani, actualul tehnician al lui Dinamo Kiev nu are de gând să se retragă şi îşi va continua povestea în fotbal. 

Într-o intervenţie pentru Telekom Sport, Mircea Lucescu a vorbit despre ultima performanţă din Ucraina, dar a şi recunoscut că a comis o greşeală atunci când a preluat naţionala Turciei, de care s-a despărţit în urmă cu doi ani. 

"(n.r. - Vă gândiţi să renunţaţi tocmai acum?) Nu mă gândesc, dar eu ştiu, după... Seria trofeelor a fost întreruptă trei ani, de la ultimul trofeu câştigat cu Zenit, Supercupa Rusiei, după care cred că am făcut o greşeală luând echipa (n.r. - Turciei). Trebuia să răman tot la nivelul cluburilor. 

(n.r. - Nu aveţi de gând să vă opriţi la vară?) Nu, n-am de gând să... Deci, am reluat, am reluat tocmai pentru acest lucru, să pot trăi acele momente", a declarat Mircea Lucescu pentru Telekom Sport. 

Mircea Lucescu, aproape de a deveni campion în Ucraina

După opt campionate câştigate în Ucraina cu Şahtior Doneţk şi o Cupă Uefa ridicată cu echipa lui Ahmetov, Mircea Lucescu a schimbat taberele şi e pe cale să aducă titlul la Dinamo Kiev. Echipa românului a învins-o pe rivală cu 1-0 şi s-a îndepărtat în fruntea clasamentului. 

Dinamo Kiev este lider în clasament, cu 55 de puncte, în timp ce Şahtior ocupă locul doi, cu 45 de puncte, şi e campioană într-o mare măsură. 

Lucescu, antrenorul echipei Dinamo Kiev din iulie 2020, a pregătit rivala Şahtior Doneţk în perioada 2004-2016.

Tot pentru Telekom Sport, Mircea Lucescu a dezvăluit cum a trăit victoria în faţa lui Şahtior Doneţk, dar şi de ce a ales să renunţe la internaţionalul român, Tudor Băluţă. 

Afla mai multe despre: mircea lucescusahtion donetkdinamo kievmircea lucescu cariera 

viewscnt
Articole similare