You are here:

Mircea Lucescu a dat de pământ cu posibilitatea ca Adrian Mutu sau Edi Iordănescu să vină la naţională! ”Ar fi un mare hazard!”

Mircea Lucescu a dat de pământ cu posibilitatea ca Adrian Mutu sau Edi Iordănescu să vină la naţională! ”Ar fi un mare hazard!”

Echipa națională

Comentarii

FRF încearcă în continuare să găsească un nou selecţionar pentru naţionala României.

Răzvan Burleanu nu a reuşit până în acest moment să găsească un antrenor pentru naţionala României. Gheorghe Hagi, Răzvan Lucescu şi Dan Petrescu au refuzat banca naţionalei, după ce Mirel Rădoi nu a mai dorit să continue.

Acum, FRF are la dispoziţie două variante care ar putea să fie plauzibile. Este vorba despre Adrian Mutu şi Edi Iordănescu, ambii liberi de contract după ce şi-au încheiat conturile cu fostele lor echipe din Liga 1. 

Totuşi, există oameni din fotbalul românesc care nu sunt de acord cu cele două posibilităţi menţionate anterior. Mircea Lucescu a comentat posibilitatea ca Edi Iordănescu sau Adrian Mutu să vină la naţională. Tehnicianul lui Dinamo Kiev nu crede că România ar trebui să aducă un antrenor fără experienţă, deoarece la naţională există o presiune mare. 

”Ar fi un mare hazard!”

”(Adrian Mutu sau Edi Iordănescu la echipa naţională?) Ar fi un mare hazard. Nu au experienţă. Poate pentru Iordănescu mai puţin, pentru că a lucrat la echipele de club, este apropiat de tatăl lui, deci ştie foarte bine ce trebuie făcut. Adrian Mutu, nu ştiu. Sigur... poate federaţia ştie mai bine ce a putut să facă la naţionala de tineret.

La echipa naţională, totuşi... Sunt şi excepţii, dar trebuie adus antrenorul care a avut o continuitate de succese şi care îţi dă siguranţa că lucrurile pot continua”,  a declarat Mircea Lucescu, pentru PlaySport.

Afla mai multe despre: lucescu-mutu-iordănescu 

viewscnt
Articole similare