Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu a răbufnit în urma conflictului din Ucraina! ”Este un criminal, iar ceea ce se întâmplă acolo depăşeşte chiar şi cele mai proaste imaginaţii!”

Mircea Lucescu a răbufnit în urma conflictului din Ucraina! ”Este un criminal, iar ceea ce se întâmplă acolo depăşeşte chiar şi cele mai proaste imaginaţii!”

Diverse

Comentarii

Mircea Lucescu a reuşit să scape de coşmarul din Ucraina şi a revenit în România.

Antrenorul o pregătea pe Dinamo Kiev, dar totul a fost oprit în Ucraina, după ce armata rusă a început să bombardeze zone importante ale ţării vecine României. Antrenorul român a acordat un interviu presei din Polonia. 

Tehnicianul din Dinamo Kiev a spus că ce se întâmplă în Ucraina depăşeşte orice imaginaţie şi l-a criticat pe preşedintele rus, Vladimir Putin. 

 ”Este un criminal, iar ceea ce se întâmplă acolo depăşeşte chiar şi cele mai proaste imaginaţii!”

”Ceea ce se întâmplă în Ucraina este o poveste de crimă. Putin este un criminal! Acest război este barbar. Vedem copii şi femei murind. Spitale şi clădiri civile sunt bombardate. Este de neimaginat ce se întâmplă. Întreaga lume trebuie să sprijine acum Ucraina! Repet: Putin este un criminal, iar ceea ce se întâmplă în Ucraina depăşeşte chiar şi cele mai proaste imaginaţii. Am plecat în România, dar încă încerc să ajut în diverse moduri, inclusiv pe fotbaliştii mei cu care sunt în contact”, a declarat Lucescu, pentru sportowefakty.wp.pl.

De asemenea, Mircea Lucescu a fost fericit, după ce fostul său jucător, Benjamin Verbic, a reuşit să ajungă la o înţelegere cu Legia. 

”Mă bucur că jucătorii mei găsesc cluburile şi joacă. Fotbalul este meseria lor, viaţa lor, pasiunea lor. Deci ar trebui să joace. Desigur, nu toţi jucătorii din Dinamo Kyiv sau din liga ucraineană au această posibilitate, ştiu că alţi jucători ucraineni nu pot juca sau antrena... Dar revenind la Verbic. Este o mutare foarte bună pentru Legia... Verbic poate ajuta foarte mult această echipă. Este foarte tehnic, poate crea multe situaţii periculoase, poate da pase şi să înscrie goluri”, a mai spus „Il Luce”.

Afla mai multe despre: ucraina-mircea lucescu-putin 

viewscnt
Articole similare