Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu aplică reţeta succesului şi la Dinamo Kiev. Pe cine vrea să transfere în Ucraina după ce a luat titlul

Mircea Lucescu aplică reţeta succesului şi la Dinamo Kiev. Pe cine vrea să transfere în Ucraina după ce a luat titlul
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) a luat titlul cu Dinamo Kiev în Ucraina şi a început deja să creioneze lista de transferuri pentru sezonul viitor. Primul nume de pe lista lui "Il Luce" e brazilianul Marcao (24 de ani), fundaşul central al lui Galatasaray, echipă pe care românul a antrenat-o în Turcia. Lucescu revine la metoda de succes pe care a implementat-o la Şahtior, anume transferuri de jucători din Brazilia.

Mircea Lucescu, primul transfer după ce a luat titlul cu Dinamo Kiev! Un brazilian, dorit de "Il Luce"

Revenit în fotbalul din Ucraina după o pauză de patru ani, Mircea Lucescu a câştigat titlul cu Dinamo Kiev şi şi-a trecut în palmares al nouă titlu din palmaresul său. Imediat după ce el şi elevii săi au primit trofeul de campioni, antrenorul român a anunţat că se gândeşte deja la sezonul viitor, deoarece vrea să obţină performanţă şi pe plan european, nu doar în Ucraina. Zis şi făcut!

Presa internaţională a aflat prima ţintă a lui Mircea Lucescu, de pe lista de transferuri. Este vorba despre brazilianul Marcao (24 de ani), fotbalist care în prezent joacă la Galatasaray, echipă pe care "Il Luce" a antrenat-o şi cu care a câştigat titlul în Turcia. Marcao mai are contract cu Galta până în vara lui 2022, astfel că în vară se va afla în ultimele 12 luni ale înţelegerii, iar turcii s-ar putea vedea nevoiţi să-l vândă pe o sumă mai mică.

Sursa citată nu pomeneşte nimic despre ce sumă de transfer ar fi gata să ofere Dinamo Kiev în schimbul lui Marcao, dar având în vedere situţia contractuală a brazilianului e clar că ucrainenii nu vor fi foarte darnici. Marcao poate juca pe postul de fundaş central, dar şi ca mijlocaş defensiv. Marcao a ajuns la Galatasaray în vara lui 2019, de la portughezii de ligă a doua Chaves.

Cota de piaţă a lui Marcao a explodat după transferul în Turcia. Fotbalistul e cotat acum la 12 milioane de euro de către specialiştii de la transfermarkt.com

  • 37 de meciuri, un gol şi o pasă de gol are în cont brazilianul Marcao în acest sezon la Galatasaray, în toate competiţiile

Afla mai multe despre: mircea lucescutransferdinamo kievmarcaogalatasaray 

viewscnt
Articole similare