You are here:

Mircea Lucescu aproape de un super transfer la Dinamo Kiev. Fotbalistul a marcat 18 goluri stagiunea trecută

Mircea Lucescu aproape de un super transfer la Dinamo Kiev. Fotbalistul a marcat 18 goluri stagiunea trecută
Comentarii

Dinamo Kiev vrea să-l transfere pe Kristijan Lovric, un fotbalist croat care a marcat 18 goluri stagiunea trecută.

Ţinând cont de accidentarea suferită de Artem Besedin, fotbalist care va lipsit aproximativ 6 luni de pe teren, Dinamo Kiev caută soluţii ofensive.

Potrivit Dinamo Kiev Inside, gruparea antrenată de Mircea Lucescu este interesată de Kristijan Lovric, fotbalist cotat la 6 milioane de euro, care evoluează pentru Gorica. Acesta a marcat 18 goluri în stagiunea trecută şi poate evolua atât ca atacant de careu, cât şi în benzile terenului.

Lovric a mai jucat în cariera sa pentru NK Ogulin, Lokomotiva Zagreb, Bela Krajina, NK Lucko şi Kustosija Zagreb. La Gorica, Lovric a marcat de 44 de ori în 96 de meciuri şi a oferit 23 de pase decisive pentru coechipierii săi. 

Mircea Lucescu, omul miracol de la Kiev

În primul său sezon la Kiev, în ciuda antipatiei manifestate de o parte a suporterilor care nu au putut uita rivalitatea cu Şahtior, Mircea Lucescu a făcut senzaţie şi a cucerit toate trofeele interne: titlul, Cupa Ucrainei şi Supercupa Ucrainei. 

”Mâna” legendarul tehnician român s-a văzut şi la nivelul lotului. Patru dintre jucătorii cheie pe care Il Luce a pariat la Kiev sunt acum adevărate ”mine” de aur pentru Igor Surkis şi Dinamo Kiev. Mai multe detalii, AICI

  •  3 trofee a cucerit Mircea Lucescu la Dinamo Kiev în primul său sezon
  • 28 de victorii şi 8 remize a bifat echipa lui Lucescu în toate competiţiile
  • 25 de trofee are Mircea Lucescu pe banca lui Şahtior şi a lui Dinamo Kiev
     

Afla mai multe despre: mircea lucescukristijan lovric 

viewscnt
Articole similare