Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, epuizat după perioada grea de la Dinamo Kiev: ”Mă supără anumite lucruri. Mintea e obosită”

Mircea Lucescu, epuizat după perioada grea de la Dinamo Kiev: ”Mă supără anumite lucruri. Mintea e obosită”
Comentarii

Echipa Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a pierdut sâmbătă, în deplasare, cu formaţia Zorya Luhansk, scor 2-3, în etapa a treia a Premier Liga, campionatul Ucrainei.

Mircea Lucescu, epuizat după perioada grea de la Dinamo Kiev: ”Mă supără anumite lucruri. Mintea e obosită”

Zorya a condus cu 2-0 la pauză şi s-a impus cu 3-2. Golurile au fost marcate de Rusyn (min. 7), Myshnyov (min 35), Brazkho (min. 70) – pentru Zorya, respectiv de Vanat (min. 49), Buyalskyy (min. 83) – pentru Dinamo.

Zorya a avut şi un jucător eliminat, Vantukh – în minutul 69. În clasament conduce zorya Luhansk cu 9 puncte din trei meciuri disputate.

”La începutul sezonului am jucat 21 de partide de verificare, 18 victorii, trei egaluri, încrederea era mare. Acum, prioritatea băieţilor e ce se întâmplă cu familia, cu şcoala copiilor... Aşa mi se pare. Fizic stăm bine, dar se vede că mintea e obosită.

Un joc plin de nervi, de precipitare. Fără atenţie, fără concentrare, am vrut să ajungem prea repede în careu şi am făcut atâtea greşeli. Le-am atras atenţia jucătorilor înainte că trecem prin clipe foarte dificile. Plus accidentările lui Tsigankov, a lui Popov.

Mă supără lucruri care nu apar în fotbalul european, multe simulări, multe întreruperi, multe discuţii între arbitru şi jucători, ce nu fac decât să întrerupă continuitatea, ritmul partidei. Arbitrii trebuie să judece mult mai repede, să dea mai iute drumul la meci, pentru că altfel se joacă foarte puţin. Au început să le explice jucătorilor fiecare fază şi echipele care se apără profită mult.

E o perioadă dificilă, din care trebuie să ieşim cu multă atenţie, calm şi înţelegere. Ne aşteaptă joi un meci mult mai important, cu Fenerbahce. În campionat se mai pot recupera puncte, dar în Europa League suntem obligaţi să jucăm bine”, a declarat Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

Dinamo Kiev este pe poziţia a 15-a, penultima, cu două înfrângeri din două meciuri disputate.

Pentru Dinamo Kiev urmează meciul din grupa B a Ligii Europa, cu Fenerbahce Istanbul, în Turcia, joi, 8 septembrie.

 

Afla mai multe despre: dinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare