You are here:

Mircea Lucescu, gata de primul meci pe banca naţionalei României: "Echipa e dispusă să facă toate eforturile posibile pentru a face încă un pas înainte"

Mircea Lucescu, gata de primul meci pe banca naţionalei României: "Echipa e dispusă să facă toate eforturile posibile pentru a face încă un pas înainte"
Comentarii

Mircea Lucescu (79 de ani) a susţinut prima conferinţă de presă oficială în calitate de selecţioner al României. "Il Luce" a avut un discurs echilibrat în privinţa meciului cu Kosovo şi a adus aminte despre performanţa "tricolorilor" de la EURO 2024.

Lucescu a vorbit despre atmosfera din Kosovo şi a spus că nu se teme că aceasta va fi ostilă. Din tribune, "Il Luce" a mutat miza meciului pe teren şi a spus că toată lumea ar trebui să se concentreze pe ceea ce fac echipele pe teren.

Kosovo - România, meciul în care Mircea Lucescu redebutează pe banca echipei naţionale a României

"Il Luce" a adus aminte de performanţa reuşită de România la EURO 2024 sub comanda lui Edi Iordănescu şi a spus că echipa este "dispusă să facă toate eforturile posibile pentru a face încă un pas înainte". Drumul spre Cupa Mondială din 2026 începe în Liga Naţiunilor, în Kosovo.

„Este o echipă care s-a calificat la Campionatul European (n.r. România). A făcut performanţă acolo, ieşind din grupe de pe primul loc. Este o echipă care a acumulat experienţă în această perioadă, o echipă motivată.

O echipă dispusă să facă toate eforturile posibile pentru a face încă un pas înainte, o eventuală calificare la Campionatul Mondial. Noi suntem aici să jucăm fotbal într-o competiţie europeană.

Fiecare dintre echipe încearcă să aducă în teren ceea ce are mai bun. Eu mă aştept la o atmosferă sportivă, indiferent ce suporterii îşi vor permite să facă.

Meciul se joacă pe teren, mă aştept să nu fie incidente. Suntem sportivi şi ştim să ne apărăm unii pe alţii, să avem fair-play în ADN. Atmosfera să fie în tribune, pe teren sunt două echipe care joacă", a declarat Mircea Lucescu, la conferinţa de presă dinaintea meciului Kosovo - România.

Meciul Kosovo - România se joacă vineri, 6 septembrie, de la ora 21:45, în prima etapă din Grupa 2 a Ligii C din Liga Naţiunilor. "Tricolorii" joacă şi luni, 9 septembrie, pe teren propriu cu Lituania.

Afla mai multe despre: mircea lucescuechipa nationalaromaniakosovoliga natiunilor 

viewscnt
Articole similare