Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu îşi face griji pentru meciul cu AEK Larnaca din Europa League: ”Drumul a durat şapte ore”. Ce a spus la conferinţa de presă

Mircea Lucescu  îşi face griji pentru meciul cu AEK Larnaca din Europa League: ”Drumul a durat şapte ore”. Ce a spus la conferinţa de presă
Comentarii

Dinamo Kiev va disputa al doilea meci din cadrul grupelor UEFA Europa League împotriva ciprioţilor de la AEK Larnaca.

Mircea Lucescu  îşi face griji pentru meciul cu AEK Larnaca din Europa League: ”Drumul a durat şapte ore”. Ce a spus la conferinţa de presă

Mircea Lucescu a prefaţat duelul cu AEK Larnaca, al doilea meci din cadrul grupelor UEFA Europa League! 

Meciul dintre cele două va avea loc, azi, de la ora 22:00.

”Acesta este un meci foarte important. După înfrângerea de la Istanbul, trebuie să câştigăm pentru a continua lupta pentru partea de primăvară a sezonului european.

Jocul nu promite să fie uşor, va fi un meci dificil pentru noi. Adversarul are la dispoziţie absolut toţi jucătorii săi, iar noi avem mulţi jucători în afara lotului. Trebuie să spun de fiecare dată că nu avem locul stabilit nicăieri şi la fiecare trei zile ne mutăm într-un loc nou. Dar vom continua să luptăm pentru puncte şi accederea din grupă.

Cred că AEK Larnaca este o echipă foarte bună, cu jucători străini. De fapt, acum au un singur jucător cipriot, Nikos Englezou. Nu ştiu dacă va juca împotriva noastră. Cât despre restul jucătorilor, mulţi dintre ei au o carieră grozavă în spate, au jucat în campionate puternice.

”Drumul până aici a durat aproximativ şapte ore”

AEK a jucat meciuri foarte bune în actualul sezon european, în calificările pentru Liga Campionilor şi în Europa League. În special, i-au eliminat pe Partizan în Liga Campionilor, au remizat de două ori cu Midtjylland în Liga Campionilor. Au avut şi un meci bun împotriva lui Rennes.

Cât despre echipa noastră, am ajuns aici din Lvov. Drumul până aici a durat aproximativ şapte ore. Sper că ne vor aplauda aici, că vor veni la meci ucrainenii care locuiesc la Cracovia, precum şi iubitorii de fotbal polonez care doresc să urmărească meciul din Europa League”, a transmis Mircea Lucescu, potrivit sport.ua.

”Înţeleg că trebuie să ne pregătim pentru un meci foarte dificil”

”AEK are jucători buni la mijlocul terenului, spaniolii, portughezii, în special Oyer Sanjurjo şi Gus Ledes. În apărare, sârbul Tomovic şi bosniacul Milicevic, care au jucat multă vreme în campionatul italian.

De asemenea, spaniolul Mikkel Gonzalez, care a jucat multă vreme în La Liga, care a jucat multe meciuri la nivel înalt. Restul jucătorilor sunt şi ei de nivel înalt. Am urmărit meciurile AEK cu Dnipro-1. Înţeleg că trebuie să ne pregătim pentru un meci foarte dificil”, a mai precizat Mircea Lucescu.

Afla mai multe despre: dinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare