You are here:

Mircea Lucescu lucrează la viitorul fotbalului din Turcia. El este fotbalistul promovat de ”Il Luce” care poate ajunge la Barca

Mircea Lucescu lucrează la viitorul fotbalului din Turcia. El este fotbalistul promovat de ”Il Luce” care poate ajunge la Barca
Comentarii

Povestea lui Zeki Çelik este extrem de interesantă. Fotbalistul care ar fi intrat conform presei din Turcia inclusiv pe lista unor cluburi foarte mari precum FC Barcelona a fost promovat la prima reprezentativă de Mircea Lucescu.

Zeki Çelik a jucat la toate categoriile posibile în ţara sa, mai puţin în prima divizie turcă.

Fundaşul turc s-a născut la Bursa, iar Lucescu l-a remarcat în liga a doua turcă, la Istanbulspor. La 21 de ani, 3 luni şi 19 zile, Çelik debuta pe 5 iunie în echipa reprezentativă într-un meci contra Rusiei. Astăzi este titularul de drept al benzii dreapta de la OSC Lille şi ar fi urmărit, scrie presa din Turcia, de cluburi mari din Europa, printre care şi FC Barcelona.

Lucescu l-a chemat pe Zeki Çelik pentru prima dată în luna martie, dar nu l-a folosit în partida cu Muntenegru. Ulterior, fotbalistul a bifat 90 de minute în victoria contra Suediei şi alte 90 de minute în partida pierdută duminică de turci contra Rusiei.

Çelik face parte din noua generaţie a Turciei alături de Mert Muldur, Cengiz Under, Enes Unal, Yusuf Yazici sau Berkay Ozcan.

Afla mai multe despre: zeki çelikmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare