You are here:

Mircea Lucescu nu îl iartă pe „centralul” Igor Pashal: „Probabil ştie el alte reguli”. Ce l-a nemulţumit pe marele antrenor

Mircea Lucescu nu îl iartă pe „centralul” Igor Pashal: „Probabil ştie el alte reguli”. Ce l-a nemulţumit pe marele antrenor
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani), antrenorul formaţiei Dinamo Kiev, se află într-un război cu arbitrii din Ucraina, după remiza din deplasare cu Desna, scor 1-1.

„Il Luce” le reprosează arbitrilor că ar fi exagerat cu cartonaşele galbene. „Sunt multe lucruri pe care nu le înţeleg. Nu înţeleg de ce Ţigankov a primit cartonaş galben. A intrat într-un duel în careul advers. E corect, nu fiecare cădere e penalty. Dar te poţi dezechilibra, Ţigankov a căzut şi nu a cerut 11 metri, atunci de ce să-i dai «galben»? Nu e penalty, însă nu e nevoie nici de cartonaş, este un sport de contact", a declarat antrenorul în vârstă de 75 de ani. „Il Luce” nu s-a oprit.

De ce a văzut «galben» şi Mikolenko? Pentru că voia să joace mingea mai repede? Pentru că s-a enervat de încercările constante ale adversarilor de a întrerupe meciul? Nu a protestat, doar a trântit balonul de pământ. De ce atâtea cartonaşe? Nu încălcăm disciplina. Nu tragem de timp, nu facem faulturi tactice. Suntem o echipă care vrea să joace fotbal de atac. Mi se pare că suntem pedepsiţi mai mult decât trebuie. Probabil ştiu ei alte reguli, dar eu nu le-am aflat”.

Centralul partidei, luat în vizor de Lucescu, este Igor Pashal, care a acordat 4 cartonaşe galbene pentru jucătorii antrenorului român. 

Dinamo Kiev este pe primul loc în prima Ligă din Ucraina, cu 34 de puncte. La doar un punct distanţă este Shakhtar Donetsk. 

Afla mai multe despre: mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare