Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce a câştigat titlul în Ucraina cu Dinamo Kiev: "Sunt în epoca mea de aur! Mă gândesc la Europa acum"

Mircea Lucescu, prima reacţie după ce a câştigat titlul în Ucraina cu Dinamo Kiev: "Sunt în epoca mea de aur! Mă gândesc la Europa acum"

Stranieri

Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) a câştigat titlul în Ucraina cu Dinamo Kiev, încă din primul an la cârma echipei din capitală, iar la finalul victoriei cu Insâhulets, 5-0 pe teren propriu, "Il Luce" a spus că n-are de gând să plece şi se gândeşte cum să facă să obţină performanţă şi pe plan european.

Prima reacţie a lui Mircea Lucescu după ce a câştigat titlul în Ucraina cu Dinamo Kiev

Dinamo Kiev a pus capăt hegemoniei lui Şahtior Doneţk şi, cu Mircea Lucescu la cârmă, a câştigat titlul în Ucraina după cinci ani. "Il Luce" a ajuns la al-35-lea trofeu din palmaresul de antrenor principal. După victoria cu Inhulets, 5-0, Dinamo Kiev a ieşit campioana Ucrainei cu trei etape înainte de finalul sezonului.

După meci, Mircea Lucescu a vorbit despre performanţa reuşită: „Am 75 de ani, mă simt minunat. Sunt în Epoca mea de aur. Nu mă gândesc să plec de la Dinamo Kiev. Mai am de lucru în fotbal. Acum mă gândesc la Europa”, au fost primele cuvinte ale reputatului antrenor român, după meci.

Mircea Lucescu şi-a trecut în palmares în al nouălea titlu de campion în Ucraina, după cele câştigate cu Şahtior.

Afla mai multe despre: mircea lucescureactiedinamo kievcampion 

viewscnt
Articole similare