You are here:

Mircea Lucescu, replică dură pentru Dorinel Munteanu: „Era prea mic el când am scos eu fotbalul românesc la lumină!”

Mircea Lucescu, replică dură pentru Dorinel Munteanu: „Era prea mic el când am scos eu fotbalul românesc la lumină!”
Comentarii

Mircea Lucescu nu s-a ferit de cuvinte şi i-a oferit o replică lui Dorinel Munteanu, antrenorul celor de la Oţelul Galaţi.

Cum i-a răspuns Mircea Lucescu lui Dorinel Munteanu

Înainte să fie prezentat la echipa naţională, Mircea Lucescu a fost scos în evidenţă de foarte mulţi oameni din fotbalul românesc. Inclusiv Dorinel Munteanu a vorbit despre „Il Luce”, căruia i-a urat mult succes, dar nu a ezitat să precizeze faptul că până acum nu prea a ajutat fotbalul din România.

Selecţionerul echipei naţionale i-a dat acum replică, spunând că el este cel care a reuşit să facă lumină în fotbalul de la noi.

„Era prea mic când am scos eu fotbalul românesc la lumină. Poate avea vreo 3 ani când făceam eu asta. Am fost jucător al naţionalei, selecţioner, poate nu a văzut imaginile din 82-83 cu Andone, Klein, Răducioiu, Lupescu, Sabău. N-am făcut nimic?

El, ca antrenor, trebuia să îşi dea seama de asta. Ce am făcut eu pentru Hagi, la Mondialul din 1994... Hagi era numărul 1 mondial şi juca la mine în Serie B, la Brescia. Astea sunt reperele. Mai mult nu puteam să fac. Eu am respect pentru toţi oamenii din fotbalul românesc”, a declarat Mircea Lucescu, la conferinţa de prezentare.

Ce a declarat Dorinel Munteanu despre Mircea Lucescu:

„Ce pot să zic, îi doresc succes, bun venit! În sfârşit, domnul Mircea Lucescu ajută cu adevărat fotbalul românesc. Ne-a reprezentat foarte bine pe unde a fost, dar fizic nu a ajutat deloc fotbalul românesc”.

Afla mai multe despre: mircea lucescudorinel munteanuechipa nationala 

viewscnt
Articole similare