Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu s-a enervat după ultima victorie din campionat a lui Dinamo Kiev! ”Probabil că nici nu a meritat să înceapă acest meci!” Ce l-a nemulţumit pe antrenorul român

Mircea Lucescu s-a enervat după ultima victorie din campionat a lui Dinamo Kiev! ”Probabil că nici nu a meritat să înceapă acest meci!” Ce l-a nemulţumit pe antrenorul român

Stranieri

Comentarii

Dinamo Kiev s-a impus cu 3-0, contra echipei Veres Rivne, într-un meci care a contat pentru etapa a 17-a.

La finalul meciului care s-a disputat la Luţk, Mircea Lucescu a acuzat condiţiile de joc. Partida s-a jucat pe un teren îngheţat, iar acest lucru nu a fost pe placul antrenorului român.

”Probabil că nici nu a meritat să înceapă acest meci!” 

”Am jucat pe un teren greu. Probabil că nici nu a meritat să înceapă acest meci, pentru că, mai ales în prima repriză, terenul a fost îngheţat şi greu. Jucătorii alunecau, era greu să ţină echilibrul, greu să controlezi mingea.

În repriza secundă, gerul s-a mai lăsat, iar jucătorii au început să se ţină mai bine pe gazon şi să se mişte şi în atac, după care au urmat golurile. Băieţii mei au avut un meci bun şi au câştigat, o victorie binemeritată”, a spus Mircea Lucescu, pentru Sport.ua.

În acest an, lupta pentru titlu în Ucraina este strânsă, iar Dinamo Kiev şi Şahtior Doneţk împart primul loc, având ambele câte 44 de puncte. Miercuri, de la ora 22:00, Dinamo Kiev va juca ultimul meci din grupele Champions League, contra Benficăi. Echipa lui Mircea Lucescu ocupă ultimul loc în grupa E, cu un singur punct şi nu mai are nicio şansă de a rămâne într-o competiţie europeană. 

Afla mai multe despre: ucraina-dinamo kiev-mircea lucescu 

viewscnt
Articole similare