Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu s-a reorientat! Dinamo Kiev a ales un alt atacant, o forţă a naturii, după refuzul lui Daniel Paraschiv

Mircea Lucescu s-a reorientat! Dinamo Kiev a ales un alt atacant, o forţă a naturii, după refuzul lui Daniel Paraschiv

Stranieri

Comentarii

Dinamo Kiev l-a vrut pe Daniel Paraschiv de la Hermannstadt, însă fotbalistul român a refuzat transferul în campionatul Ucrainei, astfel că Mircea Lucescu s-a reorientat. "Il Luce" a ales un alt jucător tânăr, un fotbalist din campionatul Sloveniei.

Daniel Paraschiv a fost dorit de Dinamo Kiev în timpul perioadei de mercato, însă atacantul român a ales să spună "nu" oportunităţii. Astfel, Mircea Lucescu s-a reorientat şi a ales un alt jucător pentru avanposturile echipei sale din Ucraina.

Mircea Lucescu s-a reorientat! Dinamo Kiev a ales un alt atacant, o forţă a naturii, după refuzul lui Daniel Paraschiv

Ucrainenii de la site-ul sport.ua au anunţat, duminică, faptul că Dinamo Kiev s-a orientat spre alt atacant, după refuzul lui Daniel Paraschiv (23 de ani), jucătorul lui Hermannstadt care a spus "nu" oportunităţii de a juca pentru echipa lui Mircea Lucescu din cauza războiului din Ucraina.

Potrivit sursei citate, Mircea Lucescu l-a ales pe Chukwubuikem Ikwuemesi (21 de ani), un atacant care joacă în Slovenia, la NK Celje, şi care e comparat cu Romelu Lukaku. Tehnicianul român este încântat de propunerea departamentului de scouting al clubului de la Kiev şi a înaintat o ofertă în valoare de 2,5 milioane de euro. Propunerea a fost deja acceptată, susţine site-ul sport.ua.

Daniel Paraschiv a refuzat transferul la Dinamo Kiev

"Referitor la oferta de la Dinamo Kiev, din ce am înţeles cluburile s-au înţeles, însă am preferat să nu dau curs ofertei. Am zis că nu ar fi un moment bun ca mine ca om, nu ca fotbalist, să plec în Ucraina. Acum doi ani mă duceam şi pe jos, ori în altă perioadă. Sunt flatat că Mircea Lucescu doar ştie cine sunt. A fost un lucru onorant şi sunt dezamăgit că nu se poate realiza.

Nu a fost o decizie uşor de luat, pentru că după factorul sportiv era uşor de luat, dar timpul petrecut cu familia m-a convins să nu fac acest pas. Familia nu a insistat, dar mi-a transmis că e decizia mea. Nu aş putea sta acolo, iar ei să fie îngrijoraţi pentru mine. Să-i pun să vină după mine. E un traseu dificil până la Kiev", a declarat Daniel Paraschiv pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: daniel paraschivdinamo kievtransferucrainamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare