You are here:

Mircea Lucescu s-a ridicat la conferinţa de presă şi a vorbit despre Louis Munteanu: ”Excelent, dar...”

Mircea Lucescu s-a ridicat la conferinţa de presă şi a vorbit despre Louis Munteanu: ”Excelent, dar...”

Echipa națională

Comentarii

Louis Munteanu a marcat hattrick în partida de tineret dintre Muntenegru şi România, câştigată de naţionala noastră cu 6-2.

Atacantul CFR-ului a reuşit un meci de senzaţie, iar şansele ca acesta să fie convocat la următoarea acţiune a echipei naţionale de seniori au crescut considerabil, lucru pe care şi Mircea Lucescu l-a transmis în mod indirect.

Cu toate acestea, selecţionerul României a subliniat, chiar pe finalul conferinţei de presă premergătoare meciului cu Cipru din Nations League, diferenţa dintre partidele naţionalelor de tineret şi cele de seniori.

Reacţia lui Mircea Lucescu, după hattrick-ul lui Louis Munteanu cu Muntenegru

"3 goluri? Foarte bine, excelent. Este un lucru bun de tot, dar el joaca la U21, nu cu ăştia de 32-33 de ani. Nu joacă cu experienţa ăstora. Vom vedea, îl urmărim", a spus Mircea Lucescu înainte de Cipru - România.

Louis Munteanu are o singură prezenţă în tricoul naţionalei de seniori cu României, 0-0 cu Belarus în calificările pentru EURO 2024.

România îşi poate asigura calificarea la EURO 2025 în partida cu Elveţia de marţi, din Giuleşti, contra Elveţiei.

Mircea Lucescu: "Noi să batem echipele mici şi să facem pasul spre echipele mari"

"Vom întâlni o echipă ambiţioasă, au debutat bine contra Lituaniei şi ne-au impresionat prin forţa de joc şi pressing. Au avut ghinion cu Kosovo să primească acel penalty. Au reuşit să facă o echipă competitivă şi toate echipele au şanse să câştige această grupă. Noi am obţinut şase puncte, dar nu înseamnă nimic fără alte şase puncte. Băieţii au înţeles asta, se pregătesc.

Gică Popescu a spus bine că echipa asta încă nu a câştigat cu echipe mari. Noi să batem echipele mici şi să facem pasul spre echipele mari. Dacă nu, rămânem la nivelul ăsta şi din când în când aşteptăm o tragere favorabilă. 

Pe baza nivelului construit de Edi Iordănescu trebuie să facem încă un pas să ne batem cu echipele mari. Să ne întoarcem la nivelul din trecut, că talentul e acelaşi, dar depinde cum le ceri să facă performanţă. Avem un avantaj că datorită echipe naţionale ei au început să fie apreciaţi la echipele de club şi reprezintă şi un avantaj pentru naţională.", a mai spus Lucescu.

Afla mai multe despre: echipa naţionalăromâniamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare