Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu ştie ce trebuie schimbat la echipa naţională înainte de EURO: ”Acolo e problema!”

Mircea Lucescu ştie ce trebuie schimbat la echipa naţională înainte de EURO: ”Acolo e problema!”

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională a României a terminat la egalitate vineri seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu naţionala Irlandei de Nord, într-un meci amical disputat la Bucureşti.

Mircea Lucescu, concluzii după România - Irlanda de Nord

Oaspeţii au deschis scorul pe Arena Naţională, prin Reid, în minutul 7, după un contraatac pornit de la Bradley. Românii au reuşit egalarea în minutul 24, când Dennis Man a preluat în careu şi a tras puteric, învingându-l pe portarul nord-irlandez Conor Hazard. Tot Man a mai şutat odată la poartă, în minutul 38, însă George Puşcaş s-a aflat în calea balonului, blocându-l involuntar.

În repriza secundă fazele clare de gol au lipsit de partea ambelor formaţii, iar scorul final a fost egal, 1-1.

  • Pentru România urmează amicalul de la Madrid, cu echipa Columbiei, de marţi, 26 martie.

Mircea Lucescu a urmărit partida României şi a tras un semnal de alarmă în legătură cu jucătorii naţionalei care nu prind foarte multe minute la echipele de club. 

„Pentru primul meci in 2024 a fost bine. Au şi jucat contra unei echipe care s-a apărat şi a vrut doar contraatac, 5 pe linie, 4 jucători la mijlocul terenului. Se vede că sunt mulţi jucători fără meciuri la echipa de club.

Să sperăm că până la EURO fotbaliştii noştri vor face eforturi pentru a deveni titulari. Aşa o să aibă un ritm, care în seara asta a lipsit.

Dar un joc de antrenament bun, împotriva unei echipe ambiţioase, agresive, rapide, şi foarte periculoase pe contraatac. E o problemă dacă nu joacă la echipele lor”, a declarat Lucescu, la finalul partidei.

Afla mai multe despre: naţionala românieimircea lucescueuro 

viewscnt
Articole similare