Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu, super transfer în ultima zi de mercato. Dinamo Kiev a dat lovitura! ULTIMA ORĂ

Mircea Lucescu, super transfer în ultima zi de mercato. Dinamo Kiev a dat lovitura! ULTIMA ORĂ
Comentarii

Mircea Lucescu (75 de ani) a reuşit un transfer marcă înregistrată la Dinamo Kiev, în ultima zi de mercato din Europa. Campioana Ucrainei l-a transferat pe brazilianul Vitinho (22 de ani) şi a luat faţa francezilor de la Bordeaux, dar şi unui club din Premier League, pentru semnătura fotbalistului.

Mircea Lucescu, super transfer în ultima zi de mercato. Dinamo Kiev a dat lovitura

Mircea Lucescu a adus eventul la Kiev încă din primul sezon ca antrenor la echipa ucraineană, a calificat echipa în grupele Ligii Campionilor şi în primăvara Europa League, iar acum îşi contureză lotul pentru a încerca din nou să facă surprize în competiţia stelelor. Dinamo Kiev a anunţat oficial, marţi, în ultima zi de transferuri, transferul brazilianului Vitinho, un transfer marcă înregistrată Mircea Lucescu, antrenorul român fiind cunoscut pentru modul în care lucrează cu fotbaliştii din "Ţara Cafelei".

Vitinho a semnat pe cinci ani cu Dinamo Kiev şi va juca în grupele Ligii Campionilor alături de echipa lui Mircea Lucescu. Ucrainenii au picat în grupa E, alături de Bayern, Barcelona şi Benfica. În transferul lui Vitinho, Mircea Lucescu şi Dinamo Kiev au reuşit să ia faţa francezilor de la Bordeaux şi unui club din Premier League, potrivit presei internaţionale.

Probabil, pentru Vitinho a contat şi modul în care Mircea Lucescu a propulsat fotbalişti brazilieni de la Şahtior în trecut. Willian, Douglas Costa, Fernandinho sau Luiz Adriano sunt doar câteva dintre numele lansate în fotbalul mare de "Il Luce". Willian a ajuns la Chelsea, Fernandinho la Manchester City, Douglas Costa la Bayern sau Juventus, iar Luiz Adriano la AC Milan.

Crescut la Atletico Paranaense, Vitinho a strâns 60 de meciuri, 15 goluri şi şapte pase de gol în toate competiţiile pentru clubul din ţara sa natală. La Kiev, Vitinho a va îmbrăca tricoul cu numărul 22.

  • 3,5 milioane de euro este cota de piaţă a lui Vitinho în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: mircea lucescu transfer dinamo kievdinamo kiev transer mircea lucescudinamo kiev transfer vitinhomircea lucescu transfer vitinho 

viewscnt
Articole similare