Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Lucescu trage un semnal de alarmă pentru fanii de la Rapid: „Aveţi grijă să nu se întâmple asta şi cu Şucu!”

Mircea Lucescu trage un semnal de alarmă pentru fanii de la Rapid: „Aveţi grijă să nu se întâmple asta şi cu Şucu!”

Rapid

Comentarii

Mircea Lucescu îi avertizează pe suporterii de la Rapid în legătură cu implicarea lui Dan Şucu la club. Legendarul antrenor speră ca omul de afaceri să nu aibă soarta lui George Copos, cel care a fost criticat şi înjurat de galeria giuleştenilor.

Mircea Lucescu îi avertizează pe fanii celor de la Rapid în privinţa lui Şucu

Mircea Lucescu este convins că George Copos ar fi continuat să investească la Rapid dacă ar fi avut parte de o atitudine diferită din partea suporterilor. Marele tehnician le atrage astfel atenţia rapidiştilor să fie atenţi cu Dan Şucu, chiar dacă rezultatele din play-off nu au fost unele aşteptate de suporteri.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

„Aveţi grijă să nu se întâmple cu Şucu lucrul care s-a întâmplat cu George Copos. Dacă ar fi continuat cu Rapid în fotbal având de partea lui suporterii, cu siguranţă ar fi menţinut echipa la un nivel care ar fi satisfăcut pe toată lumea.

Neil Lennon este un om care a făcut performanţă. A câştigat campionate cu Celtic, s-ar putea să fie pentru el o nouă relansare. Poate să aducă un suflu nou. Până la proba contrarie, trebuie sprijinit, ajutat.

Asta a fost hotărârea, asta trebuie respectată. Nu se poate să facem… Nu pot oamenii de afară să condiţioneze alegerile unui patron, unui om care investeşte, care se gândeşte la viitorul acestei echipe şi la modul în care se vor desfăşura lucrurile.

Din contră, este primul antrenor anglo-saxon în ţară. Dacă nu îl primim cu încredere, după trei luni dispare el. Că şi el simte. Nu este un om legat doar de acest contract.

Are în spatele lui o carieră, nişte realizări. Un nivel material care îi permite să se retragă în orice moment. Să nu împingem noi un om să se retragă înainte de a demonstra ce poate să facă”, a spus Mircea Lucescu, potrivit fanatik.ro.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Afla mai multe despre: mircea lucescurapiddan sucu 

viewscnt
Articole similare