You are here:

Mircea Lucescu, ultimele declaraţii înainte de România - Lituania: ”Trebuie să fie nişte schimbări”

Mircea Lucescu, ultimele declaraţii înainte de România - Lituania: ”Trebuie să fie nişte schimbări”
Comentarii

România şi Lituania se întâlnesc astăzi, de la ora 21:45, în cadrul etapei a doua din Liga Naţiunilor.

Lucescu, înainte de România - Lituania

Naţionala României va primi vizita reprezentativei similare a Lituaniei, de la ora 21:45, în Ghencea, în Liga Naţiunilor, în format live text pe Orangesport.ro. Va fi primul meci al lui Mircea Lucescu pe teren propriu de la revenirea sa ca selecţioner al tricolorilor.

La 79 de ani, Lucescu, revenit pe banca naţionalei după 38 de ani, a condus România la victorie, vineri, în meciul cu Kosovo, scor 3-0, din prima etapă a Ligii Naţiunilor.

Mircea Lucescu a prefaţat partida şi a vorbit despre atmosfera care o să fie în Ghencea. 

”Trebuie să reuşim să ne recuperăm. Să uităm de victoria pe care am obţinut-o să rămânem cu acelaşi entuziasm şi cu aceeaşi motivaţie. Să nu uităm că Lituania în 2010 a câştigat cu 3 la 0 la Bucuresti. Era vremea lui Piţurcă. Jucau şi Contra şi Rădoi şi Săpunaru şi era o echipa bună, Tamaş. O echipa imprevizibilă care îşi foloseşte la maxim calităţile pe care le are, acelea fizice şi de organizare a jocului, foarte disciplinaţi foarte atenţi ca toţi cei care nu au o tehnică aparte. 

Ei merg pe calităţile fizice şi din punctul ăsta de vedere sunt foarte periculoşi. Toate echipele se pragtesc foarte serios fiind un prim pas spre calificările Mondiale, e adevărat, dar e nevoie să câştigi ca să obţi încredere pentru celelelate meciuri

Cu siguranta că trebuie să fie nişte schimbari pentru că timpul e foarte scurt, nu scurt, foarte scurt. de refacere şi noaptea o jumate pierdută la orele la care se joacă acum.

Mă aştept ca lumea să vină cu entuziasm la acest meci şi cu o participare efectivă la fiecare moment al jocului pentru ca băieţii au fost obişnuiţi în felul acesta şi aş vrea să duca mai departe această tradiţie”, a declarat Mircea Lucescu pentru Prima Sport.

 

Afla mai multe despre: românialituatiamircea lucescu 

viewscnt
Articole similare