You are here:

Mircea Rednic a anunţat primul transfer pe care Dinamo îl face în vară: ”Sper să semneze săptămâna viitoare”

Mircea Rednic a anunţat primul transfer pe care Dinamo îl face în vară: ”Sper să semneze săptămâna viitoare”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a anunţat că Ziggy Gordon este primul jucător pe care Dinamo îl va transfera după încheierea campionatului. Pe de altă parte, antrenorul român susţine că şi-ar dori să transfere şi jucători români de perspectivă.

Dinamo a reuşit să perfecteze prima mutare din fereastra următoare de transferuri. Mircea Rednic susţine că a ajuns la o înţelegere cu Ziggy Gordon, un apărător scoţian în vârstă de 26 de ani care poate juca pe toate posturile de fundaş. Acesta este sub contract cu Hamilton Academical FC, dar devine liber la finalul lunii mai: ”El va fi primul transfer, sper ca săptămâna viitoare să şi semneze”, a spus Rednic.

Antrenorul lui Dinamo spune că ar plăti doar pentru transferurile de jucători români, în special tineri de perspectivă. În rest, spune că va aduce străini liberi de contract: ”Noi o să plătim doar pentru jucătorii români, că jucătorii străini nu are rost să plăteşti, pentru că sunt foarte mulţi jucători liberi şi sunt foarte buni. Doar trebuie să le oferi condiţii financiare. Dacă le oferi, sunt jucători foarte buni liberi. Chiar ne gândim să luăm vreo doi jucători români tineri, de perspectivă”, a mai spus Rednic.

Afla mai multe despre: mircea rednicgordon 

viewscnt
Articole similare