Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă şi a mărturisit când revine pe banca unei echipe: ”Atunci se va decide!”

Mircea Rednic a dat cărţile pe faţă şi a mărturisit când revine pe banca unei echipe: ”Atunci se va decide!”
Comentarii

Mircea Rednic susţine că la sfârşitul acestei săptămâni se va decide dacă va reveni pe banca tehnică a unei echipe.

"Puriul" s-a despărţit de Dinamo Bucureşti acum mai bine de un an, în decembrie 2021, iar din "Ştefan cel Mare" a plecat dezamăgit, după doar două luni petrecute pe banca tehnică a echipei care încă era în prima ligă. 

După ce n-a mai antrenat în străinătate din 2018, atunci când a condus-o pe Al-Faisaly din Arabia Saudită, Mircea Rednic e pregătit să revină pe banca unei echipe din afara României. 

Publicaţia La Dernière Heure a anunţat că Mircea Rednic negociază cu un club belgian, fiind vorba despre Seraing. Totuşi, ”Puriul” a anunţat că nu este vorba de această echipă. El susţine că totul se va decide la sfârşitul săptămânii. 

”Nu e echipa aceea despre care s-a vorbit (n.red. Seraing). Se va decide în weekend”, a spus Mircea Rednic, conform AS.ro.

Mircea Rednic încă se gândeşte să investească într-un club din România

Mircea Rednic a dezvăluit că e tentat să bage bani într-un club din fotbalul românesc. A încercat să o facă la Dinamo, dar "nu s-a putut", deşi a împrumutat de mai multe ori clubul, pentru a menţine o atmosferă bună în vestiat, atunci când a antrenat echipa alb-roşie. 

Un club spre care s-a reorientat Mircea Rednic, în trecut, este FC Braşov. 

Afla mai multe despre: mircea rednic-belgia-fotbal internaţional 

viewscnt
Articole similare