Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a izbucnit când a auzit despre ce se pregăteşte în Liga 1: "Păi, nu aţi auzit? Pierzi la masa verde, ne împuşcă, ne leagă, ne ascund"

Mircea Rednic a izbucnit când a auzit despre ce se pregăteşte în Liga 1: "Păi, nu aţi auzit? Pierzi la masa verde, ne împuşcă, ne leagă, ne ascund"

Superliga

Comentarii

Antrenorul lui Poli Iaşi, Mircea Rednic, a avut o reacţie în privinţa regulii care şi-ar putea face apariţia în Liga 1, în contextul pandemiei de coronavirus.

Miercuri, au apărut informaţii, conform cărora cluburile din Liga 1 ar putea pierde la "masa verde" meciurile, în cazul în care vor avea jucători depistaţi pozitiv cu COVID-19, conform Gazetei Sporturilor. Campionatul va continua, chiar dacă meciurile se vor decide la "masa verde". 

Mircea Rednic a comentat în stilul caracteristic această informaţie: "Dacă au un caz sau două, jucătorii trebuie izolaţi şi dacă ai alte soluţii să joci, cum să pierzi, atunci ce facem? Nu mi se pare o decizie corectă, nu ştiu dacă e 100%. Se vorbeşte. Am mai avut propuneri să mergem în Antalya, în Afghanistan, acum toată lumea se bagă în seamă.

(n.r. - Ce se va întâmpla dacă izbucneşte vreun focar la una din echipele din campionat?" Păi, nu aţi auzit? Pierzi la masa verde, ne împuşcă, ne leagă, ne ascund. Nu-i ok, normal că nu e ok. Se poate întâmpla pentru că vor urma deplasări şi nu ştim condiţiile care vor fi acolo, dacă cei de aoclo respectă protocoalele care s-au impus. E un risc pentru toată lumea", a declarat antrenorul Politehnicii Iaşi. 

Probleme cu echipele din play-out

Şase cluburi din play-out-ul Ligii 1 au cerut să nu se mai joace meciurile care au mai rămas, deşi au încasat toţii banii pe care îi aveau de primit din drepturile TV, pentru acest sezon. Poli Iaşi, Viitorul, Hermannstadt, Clinceni, Chindia şi FC Voluntari au trimis o adresă către LPF, în care au cerut ca meciurile din play-off să nu se mai joace.

Directorul general al EAD, Orlando Nicoară, care deţine drepturile TV ale Ligii 1, a oferit o primă reacţie.

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iasi 

viewscnt
Articole similare