You are here:

Mircea Rednic a refuzat-o iniţial pe Dinamo, dar conducerea a fost categorică: "Niculescu oricum este dat afară!"

Mircea Rednic a refuzat-o iniţial pe Dinamo, dar conducerea a fost categorică: "Niculescu oricum este dat afară!"

Dinamo București

Comentarii

Mircea Rednic, în vârstă de 56 de ani, revine după doi ani şi jumătate la Dinamo Bucureşti, urmând să-şi înceapă cel de-al patrulea mandat de antrenor al formaţiei din Ştefan cel Mare.

Interesant este că, iniţial, "Puriul" ar fi refuzat-o pe Dinamo, din respect pentru fostul său elev, Claudiu Niculescu, însă conducerea grupării roş-albe a reuşit să îl convingă pe experimentatul antrenor să semneze, anunţă Gazeta Sporturilor.

Mesajul şefilor din Ştefan cel Mare ar fi fost categoric: "Claudiu oricum este dat afară, fie că acceptaţi dumnevoastră sau nu. Dacă nu vreţi, ne reorientăm". Astfel, după câteva ore, Rednic ar fi revenit cu un telefon, iar negocierile au continuat.

Această informaţie contrazice, însă, într-o oarecare măsură, mesajul de adio pe care conducerea lui Dinamo l-a avut pentru Claudiu Niculescu. "Claudiu Niculescu a venit într-un moment extrem de dificil la Dinamo. A gândit cu sufletul şi a ales Dinamo, lucru pentru care clubul îi rămâne recunoscător. În acest moment nu este vorba despre profesionalism sau despre calităţile antrenorului Claudiu Niculescu. Este vorba despre o oportunitate pe care clubul Dinamo o are într-un moment extrem de dificil", spunea preşedintele Consiliului de Administraţie al lui Dinamo, Alexandru David, într-un comunicat publicat pe pagina oficială a clubului.

20 de zile. Atât a ţinut visul lui Claudiu Niculescu, aşa cum el însuşi spunea, în urmă cu trei săptămâni, la prezentarea oficială. În această perioadă, Dinamo a învins Dacia Unirea Brăila, scor 3-1, în 16-imile de finală ale Cupei României, a remizat cu Sepsi în campionat, 0-0, şi, tot în Liga 1, a pierdut cu FC Botoşani, scor 2-0.

Mircea Rednic a mai pregătit-o pe Dinamo în trei rânduri: 2006/2007, 2008/2009 şi 2015/2016.

Afla mai multe despre: rednicdinamoniculescu 

viewscnt
Articole similare