Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic a vorbit despre decizia de a exclude mai mulţi jucători din lot. ”Trebuie să înţeleagă că nu pleacă doar antrenorul, mai pleacă şi ei!”

Mircea Rednic a vorbit despre decizia de a exclude mai mulţi jucători din lot. ”Trebuie să înţeleagă că nu pleacă doar antrenorul, mai pleacă şi ei!”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo se află într-o situaţie dificilă, iar Mircea Rednic, antrenorul echipei, a oferit mai multe explicaţii despre situaţia actuală de la lot.

Echipa din Ştefan cel Mare este pe ultimul loc în clasament şi nu a mai simţit gustui victoriei din luna august. Dinamo va juca în ultimul meci din etapa a 19-a cu Chindia Târgovişte, iar Mircea Rednic şi-a manifestat îngrijoararea la conferinţa de presă premergătoare partidei faţă de apărarea compactă pe care o are echipa lui Emil Săndoi. 

”Întâlnim o echipă care până acum a făcut demonstraţie şi până acum ne-a dat o lecţie de cum se apără, în 9, în 10, e foarte greu să îţi creezi ocazii. Cu ei, dacă avem o jumătate de ocazie, trebuie să marcăm dacă vrem să câştigăm. 

Ne-am propus să câştigăm, a fost o săptămână mai grea cu multe întâlniri şi între noi, stafful cu jucătorii şi jucătorii între ei. Am auzit suporterii, grupurile de suporteri care au venit la Săftica, am avut şi noi o şedinţă la club. Sper ca toate astea să se termine odată şi să aducem punctele de care avem nevoie”, a spus Mircea Rednic. 

De asemenea, Mircea Rednic susţine că a vorbit cu ”liderii” din vestiarul lui Dinamo, după ce au apărut zvonuri că nu l-ar mai dori la echipă. Antrenorul câinilor susţine că nu are de gând să renunţe la postul său, deoarece a renunţat la o operaţie pentru a prelua banca tehnică a ”câinilor”. Mai mult decât atât, el a făcut precizări în legătură cu jucătorii pe care i-a exclus din lot.

”Trebuie să înţeleagă că nu pleacă doar antrenorul, mai pleacă şi ei!”

”Eu vreau să văd mâine la meci atmosfera, aşa pot spune că e chiar foarte bună, nu vreau să fac o legătură cu ce s-a întâmplat în perioada asta, dar îi văd mai bine. Am dat cam multe explicaţii, e o decizie a mea, pe care mi-o asum, unii jucători nu dau randament, oricum ei nu s-au antrenat deloc săptămâna asta la B, au probleme musculare, Matei mi se pare că are o fisură la coastă.

Au fost şi probleme de indisciplină pe care nu vreau să le discut, am spus ce aveam de spus, am luat decizia pe care am luat-o şi sper să fie una bună. Le mulţumesc suporterilor, cred că şi ei au înţeles, sunt jucători care au un an aici şi rezultate nu au fost. Mai sunt şi jucători care trebuie să înţeleagă că nu pleacă doar antrenorul, mai pleacă şi ei. Când am venit, am fost foarte clar şi deschis, le-am explicat că nu am nimic cu nimeni, am venit într-o situaţie grea, nu mai câştigaseră de 7 meciuri, a fost şi umilinţa cu FCSB. 

Am zis că până la sfârşitul anului dau şanse şi am dat şanse tuturor, voi lua o decizie. Voi aduce jucători şi cei care au venit în perioada mea nu sunt siguri de locul lor, au clauză că în iarnă putem rezilia cu ei, toţi au acceptat. 

Când lucrurile nu merg, e normal să mai fie vorba şi de jucători. Eu nu plec, am venit într-o perioadă grea, mi-am asumat, puteam să stau şi eu acasă, liniştit, aveam programare la operaţie, să îmi pun proteză la şold, am renunţat că am venit să ajut şi nu cedez aşa repede. Mai ales când unii jucători nu vor să accepte concurenţa, nu vor să accepte deciziile antrenorului, înainte de meciul cu Craiova am avut o discuţie cu 'liderii', eu îi consider lideri pe cei care fac diferenţa în teren, dacă nu îmi faci diferenţa în teren, nu eşti lider pentru mine. 

Apăruse în presă că liderii nu îl mai acceptă pe Rednic. I-am întrebat dacă e vreo problemă, au spus că nu au, apoi a venit meciul cu Clinceni şi după nu au mai spus nu, nu i-am înţeles, aveau şansa să mă retrag. Nu e nicio problemă şi după aia e problemă? Ei sunt profesionişti, sunt plătiţi să se antreneze şi să joace, nu să facă alte strategii. 

Cu Chindia, jumătate de ocazie, trebuie să dăm gol, e o echipă disciplinată, muncitoare, eu zic că ajungi greu să îţi creezi ocazii. 

Cum să arunc prosopul acum, de ce să arunc acum? Mai sunt atâtea meciuri de jucat, jucătorii sunt conştienţi, ştiu că e o misiune grea, am zis că cei care rămân aici trebuie să se bată până la capăt să ne atingem obiectivul. Rămânem la Săftica, s-a decis ca perioada de pregătire să o facem acolo, o să găsim şi două meciuri”, a spus tehnicianul. 

Afla mai multe despre: dinamo-rednic-liga 1 

viewscnt
Articole similare