adplus-dvertising
You are here:

Mircea Rednic caută vinovaţii după un nou eşec în Liga I: "Unii jucători se află într-o lipsă de formă"

Mircea Rednic caută vinovaţii după un nou eşec în Liga I: "Unii jucători se află într-o lipsă de formă"

Liga 1

Comentarii

Gaz Metan a învins-o pe Dinamo, scor 2-1, în primul meci al rundei cu numărul 12 din Liga 1.

Dinamo a avut un singur şut pe poartă la Mediaş şi echipa este pe penultimul loc in Liga I, cu doar 7 puncte!

Antrenorul echipei Dinamo, Mircea Rednic, a vorbit despre infrângerea din deplasare. 

"Ne-a bătut Deaconu! Până la golul lui, meciul a fost echilibrat. Poate chiar cu un plus în dreptul nostru. N-ai ce să faci, golul doi putea fi evitat. Noi am punctat la pregătirea meciului faptul că Deaconu poate face astfel de lucruri, nu l-am blocat.

Am riscat şi noi după acele goluri. Nu ştiu dacă a fost penalty acolo pentru noi, dar aşa s-a scris soarta meciului. Au fost două goluri frumoase înscrise pentru Deaconu, iar noi plecăm învinşi. E normal să facem schimbări, unii jucători se află într-o lipsă de formă, cum ar fi Sorescu. Jucătorii veniţi nu sunt puşi la punct cu pregătirea fizică.

Păcat! Dacă am fi intrat cu 0-0 la pauză, poate altfel ar fi arătat jocul. Ei au avut o posesie mai bună, au o echipă mai ogomenă. Normal că sunt supărat, dar trebuie să fiu echilibrat, ţinând cont de situaţia asta. Lucrurile vor merge spre bine. Dacă eliminăm cele două goluri, nici Gazul nu a avut alte faze.

Noi mai avem de muncă, normal. Sper ca şi jucătorii care vor veni să aducă mai multă concurenţă la mijlocul terenului. Noi ajungem cu puţini jucători în careu pe faza de atac. Trebuie să le ofer mai multă încredere jucătorilor, dar şi jucătorii cu experienţă trebuie să se implice mai mult, să fie mai responsabili", a spus Rednic, după înfrângerea de la Mediaş.

viewscnt
Articole similare