Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic cere întăriri după egalul din Ştefan cel Mare: ”Echipa şi fanii nu mai au răbdare! Nu avem bancă de rezerve”

Mircea Rednic cere întăriri după egalul din Ştefan cel Mare: ”Echipa şi fanii nu mai au răbdare! Nu avem bancă de rezerve”
Comentarii

Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo, s-a declarat nemulţumit de unii dintre jucătorii săi, după egalul cu UTA, 2-2.

Meciul dintre Dinamo şi UTA s-a terminat 2-2.

Mircea Rednic, noul antrenor de la Dinamo, a vorbit despre finalul nebun din Ştefan cel Mare. Tehnicianul a cerut întăriri.

"Trebuie să fim realişti, am avut atitudine foarte bună, am reuşit să înscriem, am avut încă două ocazii cu Torje şi Deian, dar au avut şi ei o bară. Dar, băieţii au stat bine în teren, nu le-am dat spaţii, iar pe contre am avut posibilitatea să terminăm meciul. Nu mai vorbesc de repriza a doua, în care am ajuns şi doi contra doi, contra unu, contra zero, şi nu am reuşit să marcăm. În rest, felicitări. Îmi pare rău că au muncit, chiar nu pot să le reproşez asta.

Dar ce goluri au fost, cum au fost primite? Săracul portar a respins de două ori, ai mei toţi stăteau şi se uitau. Au fost pe greşeli, poate ne-am relaxat la 2-0 şi clar în momentul de faţă nu avem bancă. În momentul în care s-au făcut schimbările, cei de acolo nu se ridică la nivelul lui Torje sau Mirko, parcă ăştia ai mei care au intrat erau şi mai obosiţi. Dar, poate trebuie să prindă un sezon în care să joace meci de meci, la un moment dat antrenorul care vine se gândeşte şi la rezultate sau la situaţia în care e Dinamo.

La meciul de azi ar trebui să se aprecieze pentru că a fost o altfel de atitudine, nu s-a mai întâmplat la meciurile de până acum. Aici e vorba de calitate, poate le cerem prea mult unora jucători. Acum avem două săptămâni pline în care vor fi antrenamente",
a declarat Rednic la finalul partidei din Ştefan cel Mare.

Mircea Rednic e ultimul antrenor care a adus titlul în Ştefan cel Mare, în 2007. Harlem Gnohere a jucat pentru Dinamo între 2015 şi 2017, timp în care a marcat 24 de goluri şi a oferit opt pase de gol în 59 de partide.

Dinamo este pe locul 15 în clasament, cu doar 7 puncte.

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare