You are here:

Mircea Rednic, conferinţă furtunoasă! S-a enervat şi a plecat înainte de meciul cu FCSB: ”Să le fie ruşine!”

Mircea Rednic, conferinţă furtunoasă! S-a enervat şi a plecat înainte de meciul cu FCSB: ”Să le fie ruşine!” galerie foto

UTA

Comentarii

Mircea Rednic a avut parte de o conferinţă furtunoasă înainte de FCSB - UTA Arad.

Rednic, nervos pe suporterii de la UTA

Totul a pornit de la un banner pe care l-au afişat fanii arădenilor, cu referire la jucătorii pe care i-a adus „Puriul”. „Prin mingicari aduşi pe comisioane, spiritul alb-roşu dispare” a fost banner-ul afişat de galeria arădenilor. 

Mircea Rednic n-a uitat de bannerul suporterilor şi a răbufnit azi la conferinţa de presă premergătoare partidei cu FCSB. 

”Românul nici nu ne-a băgat în seamă. Au venit numai jucători liberi, noi nu avem banii lui Steaua. Nu se dă bani la semnătură aici. Nu mai fabulaţi, nu mai inventaţi. Un salariu comision atât se poate la noi. 

(n.r. despre momentul cu bannerul) Chiar m-a deranjat, ar trebui să le fie ruşine pentru bannerul care a apărut, era cred de anul trecut, ca era aşa mototolit. Şi atunci tot aşa, acum un an tot aşa vorbeau. Eu zic că la meciurile pe care le am avut noi, pe statistica am pierdut 4 puncte. 

Rednic nu are nevoie de combinaţii, nu o mai tot frecaţi cu ăstea. Dacă eram răutăcios puteam să le raspund. Puteam să îmi văd de treabă după ce am făcut infarct dar nu puteam să plec aşa, am stat peste indicaţiile medicale şi am luat locul 7. Cea mai bună performanţă în ultimii 50 de ani! Ce analizaţi?! Ce vorbiţi? Domnul primar a zis clar a fost singurul an în care n-am avut emoţii. Sunt deranjat de lipsa unora! 

Eu nu plec! N-am plecat când trebuia să plec pentru sănătate! Mă descurc că îmi e mai greu, mai şi ameţesc pe căldurile ăstea dar nu mă las!

Prima de menţinere am luat acum, după un an, şi s-a dus la jucători după meciul cu Slobozia. Hai mai faceţi şi voi eforturi, eu nu am cerut bani, nici la primărie! Eu nu am teren de antrenament! Trebuie mai multă realitate”, a răbufnit Mircea Rednic. Antrenorul a încheiat brusc conferinţa de presă. 

Următorul meci pentru echipa lui Rednic e programat duminică, de la ora 21:30, în compania campioanei României, FCSB! Duelul se va disputa pe stadionul Arcul de Triumf din Capitală.

Afla mai multe despre: uta aradmircea rednicfcsb 

viewscnt
Articole similare