Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic continuă războiul cu Plamen Iliev: "Ce criză a făcut? De ficat?" + Momentul în care portarul l-a scos din sărite

Mircea Rednic continuă războiul cu Plamen Iliev: "Ce criză a făcut? De ficat?" + Momentul în care portarul l-a scos din sărite

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a pierdut duelul cu CS Mioveni, scor 1-2, după ce a condus până în minutul 90.

Mircea Rednic continuă războiul cu Plamen Iliev: "Ce criză a făcut? De ficat?" + Momentul care l-a scos din sărite pe Puriul

Mircea Rednic a fost foarte supărat după meci. Antrenorul s-a luat de portarul Iliev, care in opinia sa a greşit la golurile marcat de CS Mioveni in ultimele minute ale partidei. 

La câteva zile distanţă, antrenorul a explicat ce l-a deranjat la Iliev. 

"A fost o decizie luată în primul rând de el. Ştiam de acum o lună că el nu vrea să mai rămână, şi-a exprimat dorinţa, conducerea mi-a transmis. Eu am fost corect cu jucătorii, cei care au jucat bine au evoluat în continuare. 

 

La ultimele două meciuri a greşit, iar la Mioveni nu a mai fost şansa de partea lui. Înaintea meciului cu Mioveni, i-am spus să nu iasă din poartă dacă nu e sigur, să nu rişte. Iar în minutul 90 a ieşit în colţul careului mic, unde nu avea ce să caute.

Ce m-a deranjat cel mai tare a fost că, în loc să meargă cu grupul la suporteri, să-şi asume, a luat-o direct spre vestiar şi a intrat în duş. Ai mei nu fac crize în teren, fac crize în vestiar! Noi am pierdut şapte puncte după minutul 90, când e vorba de responsabilitate şi de grup.

Nu ştiu, ce criză a făcut Iliev? Criză de ficat? Trebuie să faci crize pe teren. Pentru Iliev s-au făcut câteva sacrificii financiare", a spus Mircea Rednic, la conferinţa de presă.

Pentru Dinamo urmează duelul cu Farul Constanţa, programat mâine, de la ora 20:30.

Afla mai multe despre: plamen ilievdinamomircea rednic 

viewscnt
Articole similare