Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, dezamăgit după UTA - Universitatea Craiova 2-2: „E păcat, am fi meritat mai mult de la acest meci!”

Mircea Rednic, dezamăgit după UTA - Universitatea Craiova 2-2: „E păcat, am fi meritat mai mult de la acest meci!”

UTA

Comentarii

UTA Arad a terminat la egalitate duelul cu Universitatea Craiova, scor 2-2.

Mircea Rednic a fost dezamăgit după UTA - Universitatea Craiova 2-2: „E păcat, am fi meritat mai mult de la acest meci!”

Gazdele au condus cu 2-0 după primele 10 minute, dar nu au reuşit să păstreze toate cele 3 puncte la Arad. La finalul meciului, Mircea Rednic a tras concluziile.

„Am avut şi 3-0...sau n-am avut dacă nu s-a dat. Dar am început bine, problema a fost atunci când a ieşit Micovschi. Cei care au intrat n-au mai adus plusul ăla care trebuia.

Totuşi am avut 2-0, dar e adevărat că în repriza a doua ei au avut posesia. Am reuşit însă să ne strângem bine şi să-i blocăm. E păcat, am fi meritat mai mult de la acest meci. Măcar am luat un punct.

A fost greşeala noastră la primul gol. În loc să întoarcă mingea în lateral, el a băgat mingea în centru, ceea ce nu se face şi apoi am fost surprinşi, cu toate că am pregătit lucrul ăsta.

Craiova are o echipă bună şi au jucători care pot să facă diferenţa, dar noi am stat bine şi în prima repriză, şi în a doua. Am reuşit să-i blocăm. E clar că schimbările pe care le-am făcut n-au adus niciun plus.

Au fost ceva discuţii de salarii, au fost nişte întârzieri de 3 săptămâni, dar s-a rezolvat. Eu am fost de acord cu punctul lor de vedere până la un moment dat”, a declarat Mircea Rednic.

 

Afla mai multe despre: mircea rednicuta araduniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare