Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, dorit în Superligă + a fost acuzat că ar fi încasat comisioane din vânzarea de jucători, în Belgia

Mircea Rednic, dorit în Superligă + a fost acuzat că ar fi încasat comisioane din vânzarea de jucători, în Belgia

Fotbal

Comentarii

Standard Liege nu a mai învins-o pe Club Brugge, pe terenul acestei, în campionat, de aproape 10 ani, cu Mircea Rednic pe bancă, şi foştii dinamovişti Zie Diabate, George Ţucudean şi Adrian Cristea în echipă.

Cele două formaţii se întâlnesc din nou duminică, 12 martie, la Brugge, iar cu această ocazie jurnaliştii din Liege au realizat un interviu cu tehnicianul român Mircea Rednic.

  • Pe 1 aprilie 2013, Standard bătea la Brugge cu 2-0, goluri marcate de Batshuayi şi Buyens. Diabate - titular, Cristea - intrat în minutul 85, Ţucudean - rezervă neutilizată.

Mircea Rednic, la mare căutare în Superligă

”Puriul” a recunoscut că a avut mai multe oferte interesante în ultima perioadă, însă a avut ceva probleme medicale şi nu a dorit să se grăbească în luarea unei decizii.

Tehnicianul ar fi avut propuneri din Belgia, Arabia Saudită, dar şi din Superliga României. Numele său a fost vehiculat în mai multe rânduri, legat de echipe precum Chindia Târgovişte, U Craiova 1948 sau FC Botoşani, însă fără vreun rezultat.

Am avut două contacte din Belgia, dar nu vă pot da numele echipelor. În acelaşi timp, vă pot asigura că nu este vorba de Seraing. Am avut contacte şi din România, dar acolo situaţia este instabilă. Şi din Arabia Saudită”, a declarat Mircea Rednic, conform dhnet.be.

Mircea Rednic, acuzat că ar fi luat comisioane din vânzarea jucătorilor

Mircea Rednic a abordat o mulţime de subiecte cu jurnaliştii belgieni, însă unul s-a evidenţiat de departe. Fostul său şef de la Standard Liege, Roland Duchatelet, l-a acuzat pe Mircea Rednic că şi-ar fi însuşit comisioane din vânzarea anumitor jucători.

Tehnicianul român a negat vehement acest scenariu. Coincidenţă sau nu, Mircea Rednic a fost acuzat şi în România de astfel de practici, în strânsă legătură cu fiica sa, Luana, cea care este impresară.

Nu este adevărat şi domnul Duchatelet ştie asta. Nu m-am atins de nimic. Aş putea spune că am fost chiar prost, pentru că ar fi trebuit să introduc şi un bonus pentru calificarea în cupele europene când am semnat”, a mai adăugat Mircea Rednic, pentru belgieni.

  • În Belgia, Mircea Rednic le-a antrenat pe Standard Liege, Gent şi Mouscron.

Afla mai multe despre: mircea rednic 

viewscnt
Articole similare