Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, după UTA - Voluntari 0-0: ”Ne-a lipsit golul! Nu avem super jucători, dar ne descurcăm”

Mircea Rednic, după UTA - Voluntari 0-0: ”Ne-a lipsit golul! Nu avem super jucători, dar ne descurcăm”

Fotbal

Comentarii

UTA Arad a terminat la egalitate, scor 0-0, contra celor de la FC Voluntari, acasă, într-o partidă din etapa a 11-a din Superligă.

În urma acestui rezultat, UTA Arad rămâne pe locul 14, cu 9 puncte, în timp ce FC Voluntari urcă de pe locul 13 pe 12, cu 11 puncte.

Mircea Rednic cere răbdare

Chiar dacă există voci ce îi solicită demisia, Mircea Rednic nu are de gând să abandoneze lupta în acest punct.

”Puriul” consideră că jucătorii pe care îi are în lot abia acum se adaptează, iar rezultatele bune de acum încolo vor apărea.

UTA a bifat doar două victorii în primele 10 jocuri din Superligă şi are mare nevoie de puncte în următoarele runde, care se anunţă şi ele destul de dificile: Petrolul (d), Rapid (a), Farul (d).

Ne-a lipsit golul. A fost o primă repriză bună, în a doua lucrurile au fost mai echilibrate.

Nu ne e uşor. Una e să joci acasă. Chiar dacă, la sfârşit, unii dintre suporteri au fost nemulţumiţi. Asta este situaţia, nu avem ce face, trebuie să jucăm. Am văzut că sunt condiţii bune, stadionul are o capacitate mare, sunt sigur că suporterii vor veni.

Trebuie să fim mult mai profesionişti. Jucătorii care au venit... Şi astăzi, Ofosu e de două săptămâni la echipă. Au nevoie de minute, de antrenamente. Mai avem meciul de la Ploieşti şi după vom avea o perioadă în care putem să le dăm minute jucătorilor care au venit în meciuri amicale.

Nu-mi fac probleme, toţi ne-am dorit să avem mai multe puncte. Pentru moment, asta este situaţia.

Ca atitudine, nu am ce să le reproşez. Normal că mai vin şi greşeli, nu avem super jucători, dar ne descurcăm. Eu am răbdare şi înţelegere. Eu zic că avem un grup bun şi rezultatele vor veni”, a declarat Mircea Rednic, la finalul jocului cu FC Voluntari.

Afla mai multe despre: uta - voluntarimircea rednic 

viewscnt
Articole similare