You are here:

Mircea Rednic, foc şi pară după Univ. Craiova - UTA! ”Puriul” şi-a avertizat jucătorii: ”Cu mine nu se joacă!”

Mircea Rednic, foc şi pară după Univ. Craiova - UTA! ”Puriul” şi-a avertizat jucătorii: ”Cu mine nu se joacă!”

Superliga

Comentarii

Mircea Rednic a tras concluziile la finalul partide dintre Universitatea Craiova şi UTA.

Mircea Rednic, antrenorul UTA-ei, s-a declarat iritat de greşelile individuale făcute de elevii săi la primele două goluri marcate de Universitatea Craiova. 

”Puriul” şi-a averitzat jucătorii şi le-a reamintit că UTA nu-şi mai propune evitarea retrogradării ca în sezoanele precedente, ci calificarea în play-off-ul Superligii. 

Antrenorul arădenilor a vorbit şi despre eforturile financiare pe care conducerea clubului le-a făcut în această vară.

Mircea Rednic, mesaj dur pentru jucătorii săi după Univ. Craiova - UTA 4-2: ”Cu mine nu se joacă!”

”Am luat goluri pe greşelile noastre. Primul din fază fixă, nu este prima oară, este vorba de responsabilitate, iar al doilea din degajare de portar. Trebuie să şi recunoaştem că banca a făcut diferenţa, ceea ce nu e cazul la noi. În afară de Fabry, cei care au intrat nu au reuşit să se ridice la nivelul celor schimbaţi.

Îmi pare rău, pentru că 3-2 era altfel. Diferenţa este un pic mai mare.

(n.r. Ce le-aţi zis în vesitar?) Numai de bine! Eu mă lupt pentru ei. Am mărit bugetul, am vorbit cu conducerea. Cu mine nu se joacă! Ne-am propus altceva şi am arătat în anumite momente ca o echipă care ştie ce vrea.

O să fie greu. Cu mine nu te joci! Ştiu ce sacrificii s-au făcut şi cât mai implicat ca ei să fie mulţumiţi.  Ei trebuie să înţeleagă că este alt nivel. Nu mai este UTA care nu îşi propune să retrogradeze. Eforturile financiare sunt mari.

(n.r. Cum vi se pare Craiova?) Au viteză de joc. Jucători care stau bine individual şi ata a făcut diferenţa. Este vina noastră”, a spus Mircea Rednic, după Universitatea Craiova - UTA 4-2.

Afla mai multe despre: utamircea rednicuniversitate craiova 

viewscnt
Articole similare