Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic, în al nouălea cer după U Cluj - UTA 1-3: „Nu le-am dat nicio şansă! Sunt ca Jurgen Klopp”

Mircea Rednic, în al nouălea cer după U Cluj - UTA 1-3: „Nu le-am dat nicio şansă! Sunt ca Jurgen Klopp”

UTA

Comentarii

UTA Arad a câştigat duelul cu U Cluj, scor 3-1, în Superliga României.

Reacţia lui Mircea Rednic după victoria cu U Cluj

La finalul meciului, Mircea Rednic, tehnicianul celor de la UTA, a tras concluziile.

„Nici ai noştri nu se aşteptau să câştigăm. Nu le-am dat nicio şansă. Au avut ocazia de gol a lui Popa, dar băieţii mei, din punct de vedere tactic, i-au blocat foarte bine. Ne-am luat măsuri, am dat trei goluri în deplasare, am avut ocazii clare. Echipa e omogena, de aia nici nu au fost schimbări. 

Lumea nu are răbdare la Arad. Omondi nu a avut viză şi nu a jucat în meciurile de pregătire. Sunt supărat pe el. La 3-1 trebuia să dea pasă şi să marcăm. Cu o echipă precum e ”U” Cluj nu ai voie să te joci cu ocaziile. Dai gol, nu zic nimic. Se întâmplă, a simţit că a făcut un meci bun, dar importantă e echipa.

Dacă reuşim să câştigăm acasă cu Botoşani, începem să visam. Ar fi păcat de totul efortul care s-a făcut aici. Nu e uşor. E un meci capital. Ne bucurăm momentan, iar de marţi trecem la treaba.

Sunt şi eu ca Jurgen Klopp, în vara mă retrag, am obosit. Glumesc, nu am plecat când aveam motive serioase. La două săptămâni de la operaţie eram în vestiar la ei. Acest club mi-a întins o mână de ajutor şi nu a fost uşor. 20 de plecări şi 22 de veniri... Pe listă avem doar 12 străini, am făcut acest lucru pentru că trebuia să o fac, iar timpul îmi va da dreptate”, a declarat Mircea Rednic după meci.

Afla mai multe despre: mircea rednicuta aradu clujsuperliga 

viewscnt
Articole similare