Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic l-a atacat discret pe Mihai Teja: ”Ce să zic, că nu au fost bine pregătiţi fizic?”

Mircea Rednic l-a atacat discret pe Mihai Teja: ”Ce să zic, că nu au fost bine pregătiţi fizic?”

CSM Poli Iași

Comentarii

Noul antrenor al ieşenilor, Mircea Rednic se plânge de ceea ce a găsit la Poli Iaşi.

Mircea Rednic a fost instalat în funcţia de antrenor principal al ieşenilor în locul lui Mihai Teja. Noul antrenor al moldovenilor nu pare însă prea încântat de ceea ce a găsit la Poli Iaşi şi a atacat discret moştenirea primită de la Mihai Teja.

”Nu vreau, asta ar însemna să critic munca şi ce a făcut prietenul meu. De aceea am venit aici, am şi schimbat preparatorul fizic. Ce să zic, că nu au fost bine pregătiţi fizic? Nu a fost vorba numai de pregătire fizică.  E vorba şi de mental, în situaţii în care tu ai avut 2-0 nu mai ţine nici de antrenor, nici de condiţie fizică, era vorba de implicarea jucătorilor care au fost în teren” a declarat luni, Mircea Rednic.

Pe lângă numirea lui Mircea Rednic în funcţia de antrenor principal, Poli Iaşi l-a numit în funcţia de preşedinte pe Ciprian Paraschiv, fost membru al echipei Răzvan Burleanu de la Federaţia Română de Fotbal.

Paraschiv a fost Manager pentru Dezvoltare fotbalistică al FRF, precum şi responsabil al Comisiei pentru Futsal şi Fotbal pe plajă. Totodată, el a fost unul dintre reprezentanţii României la Comisiile UEFA: ”Ce să spun despre Adi, pentru că el are un mare merit că m-a adus aici, cu el am ţinut legătura. Am avut o discuţie pozitivă. Chiar mă bucur, pentru că mai erau alternative, dar eu cred că e soluţia cea mai bună. E un om al oraşului, a jucat fotbal aici, are tot interesul să reuşească” a explicat Mircea Rednic.

Paraschiv a fost fotbalist la Politehnica Iaşi şi după ce s-a lăsat de fotbal a fost cadru didactic la Universitatea de Medicină Iaşi. Noul proiect al ieşenilor va depinde de aici încolo de experienţa sa şi a noului antrenor Mircea Rednic. Iar la Iaşi, ambiţiile nu sunt deloc mici.

Afla mai multe despre: mircea rednicpoli iaşimihai teja 

viewscnt
Articole similare