You are here:

Mircea Rednic le-a răspuns fanilor care i-au cerut demisia: "Am încredere în jucători şi în munca pe care o facem aici şi nu cedez aşa uşor"

Mircea Rednic le-a răspuns fanilor care i-au cerut demisia: "Am încredere în jucători şi în munca pe care o facem aici şi nu cedez aşa uşor"

Superliga

Comentarii

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Mircea Rednic, a anunţat, la finalul meciului cu Universitatea Craiova, scor 2-5, că nu ia în calcul să demisioneze, aşa cum i-au cerut fanii ieşeni.

"Da, am văzut. Şi la 2-3, când echipa avea nevoie de susţinere, nu am mai auzit nimic. Bizar, mi s-a părut bizar. Când echipa juca şi avea nevoie de susţinerea publicului, nu s-a mai strigat nimic, nici măcar demisia. Puteau să o ţină în continuare cu demisia. Zici că am venit la Iaşi după vreo zece victorii la rând, erau toate lucrurile în regulă şi acum lumea s-a trezit. Sunt un pic surprins, dar am atâta experienţă... Am încredere în jucători şi în munca pe care o facem aici şi nu cedez aşa uşor", a declarat Mircea Rednic, într-o conferinţă de presă.

Poli Iaşi - U Craiova 2-5

Formaţia Univerrsitatea Craiova a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 5-2, echipa Politehnica Iaşi, într-un meci din etapa a XXV-a a Ligii I.

Gazdele au marcat prin Frăsinescu ’52 şi De Iriondo ’69. Pentru Universitatea Craiova au înscris Niţu ’10, Cicâldău ’16 (penalti), Bălaşa ’22, Bancu ’82 şi Koljic ’88.

Afla mai multe despre: poli iasi 

viewscnt
Articole similare