Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic oferă ultimele detalii despre transferurile de la Dinamo! Ce fotbalişti mai sunt aşteptaţi în Ştefan cel Mare

Mircea Rednic oferă ultimele detalii despre transferurile de la Dinamo! Ce fotbalişti mai sunt aşteptaţi în Ştefan cel Mare

Dinamo București

Comentarii

Gaz Metan a înfrânt-o pe Dinamo vineri seara, scor 2-1, graţie dublei marcate de Ronaldo Deaconu. În urma partidei, Mircea Rednic a vorbit despre jocul prestat, dar şi despre transferurile pe care le mai pregătesc ”câinii”.

Dinamo a suferit o nouă înfrângere în Liga 1, de această dată împotriva echipei Gaz Metan Mediaş. Trupa lui Ilie Ponaru i-a ţinut la respect pe ”câini”, iar Ronaldo Deaconu a reuşit două execuţii cum rar mai vezi, aducând toate punctele medieşenilor.

Astfel, Dinamo rămână fără victorie din a treia etapă a campionatului şi este în real pericol de a retrograda. Jucătorii aduşi nu s-au intergrat încă, iar problemele din afara gazonului nu doar că nu au luat sfârşit, ci doar continuă să apară.

Adus înapoi în Ştefan cel Mare pentru a pune umărul la salvarea clubului, Mircea Rednic a vorbit după înfrângerea cu Gaz Metan. Tehnicianul lui Dinamo a refuzat să îşi critice băieţii prea dur şi l-a lăudat pe adversarul Ronaldo Deaconu. În plus, după transferul lui Espinos, Rednic a anunţat că DInamo mai aşteaptă doi jucători.

Mircea Rednic oferă ultimele detalii despre transferurile de la Dinamo!

Meciul a fost echilibrat până la primul şut al lui Deaconu, care era greu de scos, al doilea cred că se putea apăra, e un pic surprins în faţă. Jucător cu calitate, în momentul când are mingea pe stângul, trebuie blocat, nu doar că are şut, dar are şi ultimă pasă.

Nu pot să fiu critic, trebuie să fiu realist, am venit, echipa era după şapte înfrângeri, cu schimbare de antrenor, cu jucători care au venit în perioada asta total nepregătiţi.

El (n.r. Ronaldo Deaconu) e jucător care ar putea să joace la echipe mult mai bune, care îşi propun mai mult. Deja s-a făcut un transfer, până luni se vor mai face două transferuri, pentru că avem clar nevoie  de acest lucru”, a declarat Mircea Rednic.

Afla mai multe despre: dinamomircea rednicgaz metan dinamo 

viewscnt
Articole similare