Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic s-a oferit antrenor şi investitor la Dinamo! Anunţul făcut de ”Puriu”

Mircea Rednic s-a oferit antrenor şi investitor la Dinamo! Anunţul făcut de ”Puriu”

Dinamo București

Comentarii

Dinamo îşi propune revenirea în Liga I după calificarea din play-offul ligii secunde.

Mircea Rednic s-a oferit antrenor şi investitor la Dinamo! Anunţul făcut de ”Puriu”

Mircea Rednic a antrenat-o ultima dată pe Dinamo la finalul anului 2021, într-un moment dificil al echipei. În ciuda tuturor condiţiilor, tehnicianul a făcut tot ce a depins de el pentru a menţine speranţele vii şi a le oferi jucătorilor un climat optim pentru a reuşi rezultate, lucru recunoscut de foştii săi elevi.

Ieri, Rednic a fost prezent pe Arena Naţională, unde a urmărit România - Belarus, iar tehnicianul a suprins prin declaraţiile pe care le-a făcut despre Dinamo. Acesta a dezvăluit că a fost gata să preia Dinamo, ca investitor şi ca antrenor, dar nu a fost dorit la echipă de către cei care administrează insolvenţa.

"Puteam să fiu în Liga 1, dar mă recuperez (n.r. după operaţia la şold). Nu mai vreau să iau echipe aşa, vreau să iau de la început, să mi-o formez eu. Abia aştept!

La Dinamo, m-am oferit şi antrenor, şi investitor şi nu m-au sunat. Ce să mai? Au venit alţii, ei nu sunt investitori, sunt acţionari pentru moment. S-a vrut să scăpăm de Şerdean, am scăpat. Stai că şi-a luat numai 100.000, mai are de luat. M-am oferit, nu au avut nevoie de mine, nici ca investitor. Au mers pe mâna mea, dar s-au rătăcit.

Nu plăteşte nimeni? S-a ajuns în Liga 2 şi nimeni nu e tras la răspundere? Ei mai vin la conferinţe şi zâmbesc. Normal că vor ca insolvenţa să dureze până în 2030, salariul rămâne, e ok, suporterii adună bani. E salvată echipa, e altceva, din moment ce au venit. Dacă bat la Dej, au şanse de promovare", a afirmat Mircea Rednic la finalul meciului de pe Arena Naţională.

Dinamo este pe locul 5, cu 32 de puncte în Liga II şi îşi propune revenirea în primul eşalon. Liderul clasamentului din liga secundă este Steaua Bucureşti, cu 43 de puncte. 

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamo 

viewscnt
Articole similare