Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mircea Rednic s-a ţinut de cuvânt. Cine sunt cei doi jucători care vor semna cu Dinamo. Unul a fost urmărit de scouterii lui Real Madrid

Mircea Rednic s-a ţinut de cuvânt. Cine sunt cei doi jucători care vor semna cu Dinamo. Unul a fost urmărit de scouterii lui Real Madridgalerie foto
Comentarii

Aşa cum a promis chiar Mircea Rednic, Dinamo este foarte aproape de a mai bifa încă două transferuri. Săptămâna trecută, "câinii" l-au adus pe Naser Aliji, fundaşul stânga de 24 de ani.

Rachid Ait-Atmane şi Simon Terwase Zenke sunt cei doi jucători care au ajuns deja la Bucureşti pentru a semna cu Dinamo. Primul este un mijlocaş central algerian, are 25 de ani şi este liber de contract după despărţirea de Sporting Gijon. Atmane are 25 de meciuri jucate în La Liga, iar în trecut a mai evoluat pentru juniorii lui Lens, la Tenerife şi la Waasland-Beveren.

În urmă cu trei ani, presa din Spania a scris că algerianul a fost urmărit de echipa secundă a celor de la Real Madrid, însă, până la urmă, transferul nu s-a mai realizat.

  • 700.000 de euro este cota lui Ait-Atmane, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com

Simon Zenke este mijlocaş dreapta, însă, poate evolua oricând şi pe postul de atacant. Nigerianul de 29 de ani a fost legitimat ultima dată la Tubize, în liga a doua belgiană, iar, de-a lungul carierei, a mai evoluat pentru Strasbourg, Samsunspor, Nancy, Istanbul BB şi Karabukspor.

  • 400.000 de euro valorează Simon Zenke

Afla mai multe despre: mircea rednicdinamonaser alijilenstenerife 

viewscnt
Articole similare