Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a "dat din casă" despre cum va juca România împotriva Islandei: "V-am dat de înţeles ce abordare vom avea"

Mirel Rădoi a "dat din casă" despre cum va juca România împotriva Islandei: "V-am dat de înţeles ce abordare vom avea"
Comentarii

Mirel Rădoi (39 de ani), selecţionerul naţionalei României, a vorbit despre partida cu Islanda, din play-off-ul pentru EURO 2020, la conferinţa de presă.

Antrenroul nu s-a speriat de faptul că testele COVID-19 efectuate de tricolori la intrarea în Islanda au întârziat. Rădoi e încrezător şi spune că toţi fotbaliştii săi s-au prezentat foarte bine la antrenament. "Planurile noastre pentru partida noastră de mâine continuă. Probabil că rezultatele testelor de COVID-19 întârzie, pentru că au fost făcute aseară. Toţi jucătorii sunt apţi pentru antrenament. Denis Alibec şi niciun alt jucătoru nu s-au schimbat. Suntem încrezători. Toţi băieţii au reacţionat bine", a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă.

Selecţionerul naţionalei a vorbit şi despre omologul său, de pe banca Islandei, Erik Hamren (63 de ani), despre care a spus că are o experienţă mult mai mare decât a sa. Mirel Rădoi a "dat din casă" şi a lăsat de înţeles cum va juca România împotriva Islandei.

"E clar că va fi o partidă dificilă şi la nivelul băncii tehnice. Selecţionerul lor a fost şapte ani pe banca Suediei. S-a apucat de antrenorat atunci când eu m-am născut, în 1981. Ei sunt în avantaj, are mare experienţă, are personalitate. Indiferent de adversar, vom încerca să fim în terenul lor. V-am dat de înţeles ce abordare vom avea.", a mai spus Mirel Rădoi.



Meciul Islanda - România se va juca joi, 8 octombrie, de la ora 21:45, în semifinala play-off-ului de calificare la Euro 2020. Partida va putea fi urmărită pe www.telekomsport.ro, în format LIVE BLOG.

Afla mai multe despre: mirel radoiconferintaromaniaislanda 

viewscnt
Articole similare