Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a dezvăluit cum i-a motivat în vestiar pe jucătorii lui la partida cu Farul Constanţa. Ce a spus de evoluţia lui Markovic: ”Facem cântarul şi nu are kilograme peste!”

Mirel Rădoi a dezvăluit cum i-a motivat în vestiar pe jucătorii lui la partida cu Farul Constanţa. Ce a spus de evoluţia lui Markovic: ”Facem cântarul şi nu are kilograme peste!”
Comentarii

Deşi s-a aflat la conducere la pauză, Farul Constanţa a înregistrat, luni, primul eşec în actuala ediţie a Superligii, fiind învinsă, într-un meci din etapa a IX-a, de Universitatea Craiova, scor 4-3 (2-3).

Pentru Universitatea Craiova au marcat Markovic (26, 66), Ivan (44) şi Nistor (71), iar pentru Farul au punctat Morar (2) şi Torje (33 şi 41). Mirel Rădoi a avut parte de un meci nebun la Severin. Echipa lui a fost comdusă cu 3-1, dar a reuşit să întoarcă meciul. Fostul selecţioner a dezvăluit cum i-a motivat în vestiar la pauză. 

De asemenea, Markovic, care a reuşit o dublă, a fost acuzat că are kilograme în plus. Mirel Rădoi susţine că fotbalistul este în parametri optimi din punct de vedere al greutăţii. 

”Facem cântarul şi nu are kilograme peste!”

”La pauză am avut o discuţie cu ei. Am reglat anumite tactice. Le-am spus că mai putem să mai marcăm două goluri în repriza secundă, cu amendamentul să nu mai primim gol. Am reglat lucruri tactice. Ne-am dus în zonele în care trebuia. 

Încredere, curaj, le-am explicat anumite lucruri. Le-am spus că dacă dăm cu capul în pământ, cel mai bine ar fi să rămânem la vestiare. Dacă ieşin cu încredere... Acum sunt dator la ei. Le-am spus că dacă mai marcăm două goluri şi nu mai luăm niciunul vom plăti o masă. Astfel, va trebui să îi cinstesc. 

Markovic avea nevoie de gol, de încredere, de moral. Soţia lui a născut un băieţel. Eu îl ştiu pe el. Mai are nevoie de timp pentru a putea fi într-o formă mai bună. Toţi îl fac nu ştiu cum. E mai ”globulos”. Eu vă spun că facem cântarul şi nu are nimic peste. Probabil în timp va mai trebui să scădem din ţesutul adipos, dar ca greutate o are. Mai suferă din punct de vedere fizic, dar după pauza echipei naţionale va arăta mai bine. 

Vom vedea dacă mai găsim jucători liberi, dar să aibă doar calitate, ci nu doar cantitate. Ar mai fi două poziţii. La Arla, ne-am dorit un lider. Asta am adus în vestiar. E prea devreme să vorbim de campionat. Trebuie să urcăm în clasament”, a spus Mirel Rădoi, la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: craiova-rădoi*markovic 

viewscnt
Articole similare