Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a oferit ultimele detalii despre lotul României! ”Vedem cum reacţionează Nedelcearu după antrenamentul de azi!”

Mirel Rădoi a oferit ultimele detalii despre lotul României! ”Vedem cum reacţionează Nedelcearu după antrenamentul de azi!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a vorbit în cadrul unei conferinţe de presă premergătoare partidei cu Armenia.

Selecţionerul României a oferit ultimele detalii despre jucătorii pe care se va putea baza. George Puşcaş a încasat în partida cu Germania, scor 2-1, un cartonaş galben pe care îl putea evita şi nu va putea fi utilizat în meciul cu Armenia. 

Rădoi a vorbit despre starea lui Nedelcearu şi a dezvăluit că fundaşul CFR-ului, Andrei Burcă, va avea şanse mici să joace în Ghencea. 

”Vedem cum reacţionează Nedelcearu după antrenamentul de azi!”

”Vedem cum reacţionează Nedelcearu după antrenamentul de azi, Puşcaş e suspendat, Burcă are şanse mici să evolueze şi vom vedea starea de oboseală a jucătorilor.

Cicâldău şi Maxim, care au venit cu probleme, nişte lovituri la glezne, s-au antrenat fără probleme. Sunt aceste semne de întrebare, Burcă are şanse mici, să vedem la Nedelcearu, dar acolo avem soluţii, Rus, Nedelcu, Manea, Toşca. Aseară, cum am aterizat, au avut parte de regenerare, azi la fel, mâine la fel. Problema noastră de după meci e consumul mental, a fost mai mare decât cel fizic la meciul cu Germania”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă. 

Afla mai multe despre: românia-mirel rădoi-burcă-nedelcearu 

viewscnt
Articole similare