Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a primit o ofertă tentantă de la un mare club din străinătate. Pleacă de la echipa naţională?

Mirel Rădoi a primit o ofertă tentantă de la un mare club din străinătate. Pleacă de la echipa naţională?galerie foto
Comentarii

Mirel Rădoi a primit o ofertă tentantă de la un mare club, care este obişnuit să se bată pentru trofee. Presa din Arabia Saudită scrie că selecţionerul României este dorit de Al Hilal, echipă care la mijlocul lunii februarie s-a despărţit de Răzvan Lucescu. Mirel Rădoi este o legendă pentru Al Hilal, primul club din străinătate pentru care a jucat fostul mijlocaş.

Mirel Rădoi este într-un moment delicat la echipa naţională, după ce a reuşit să scoată doar 3 puncte din meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia, în preliminariile CM 2022. Totuşi, selecţionerul României se bucură de o cotă bună şi ar fi primit o ofertă tentantă de la unul dintre marile cluburi din zona arabă, Al Hilal, scrie presa din Arabia Saudită.

Ofertă tentantă primită de Mirel Rădoi de la un mare club. Pleacă de la naţională?

Imediat după meciul pierdut cu 3-2 în faţa Armeniei, Mirel Rădoi a declarat că se gândeşte să plece de la naţionala României. Fostul căpitan al FCSB-ului şi-a declarat atunci dezamăgirea pentru faptul că jucătorii nu aplică în teren lucrurile pe care le lucrează la şedinţele de pregătire.

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, a dezvăluit la Telekom Sport că Mirel Rădoi a decis să continue, după o şedinţă pe care a avut-o cu preşedintele FRF şi cu Mihai Stoichiţă. Totuşi, şi-ar putea recalcula opţiunile pentru viitorul său.

Site-ul arab kora.com scrie că Mirel Rădoi este dorit pe banca lui Al Hilal, unul dintre marile cluburi din zona arabă, căruia Răzvan Lucescu i-a adus în 2019 primul trofeu al Ligii Campionilor Asiei. Al Hilal este unul dintre cele mai bogate cluburi din Arabia Saudită şi este prima echipă din străinătate pentru care a evoluat Mirel Rădoi.

De altfel, selecţionerul României a devenit o adevărată legendă pentru clubul din Riad, pentru care a jucat în perioada ianuarie 2009 - iulie 2011.

În acest moment, Al Hilal este antrenată de brazilianul Rogerio Micale, care i-a luat locul lui Răzvan Lucescu, însă cei de la kora.com scriu că acesta doar asigură interimatul, până când cei din conducerea lui Al Hilal vor numi un antrenor principal.

Mirel Rădoi a primit şi în 2019 o ofertă de la Al Hilal

Antrenorul în vârstă de 40 de ani a fost dorit de Al Hilal şi în 2019, după ce Rădoi a reuşit un parcurs de excepţie la Campionatul European de Tineret 2019, unde a ajuns până în semifinale. Atunci, presa arabă a scris că Al Hilal i-a făcut o ofertă salarială de 1,5 milioane de euro pe sezon.

Însă Mirel Rădoi atunci, pe motiv că avea o înţelegere cu Federaţia Română de Fotbal şi dorea să-şi ducă înţelegerea la bun sfârşit. Ulterior, Rădoi a fost numit selecţioner al naţionalei de seniori a României: ”Oferte sunt. Au fost şi când eram la naţionala de tineret, sunt şi acum, când sunt la naţionala mare. Sunt şi din ţară, şi din străinătate”, spunea Mirel Rădoi în urmă cu câteva luni.

”Nu ştiu dacă Mirel a avut această ofertă, dar la Hilal este privit ca un zeu. Este un idol acolo, iar visul tuturor este să-l aibă antrenor”, a comentat Marius Şumudică, într-un interviu acordat în 2019, după ce Mirel Rădoi a fost căutat de Al Hilal.

Afla mai multe despre: mirel radoi 

viewscnt
Articole similare