Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi a sărit în apărarea lui Nicuşor Bancu după ce fundaşul a fost criticat pentru problemele din defensivă: ”El mai are puţin şi se lasă de fotbal!”

Mirel Rădoi a sărit în apărarea lui Nicuşor Bancu după ce fundaşul a fost criticat pentru problemele din defensivă: ”El mai are puţin şi se lasă de fotbal!”
Comentarii

Mirel Rădoi a sărit în apărarea jucătorului său după ce Bancu a fost criticat pentru problemele pe care le are în defensivă.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor.

Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Bancu a contribuit la 5 goluri dintre cele 6 marcate de România în Liga Naţiunilor. Bancu a fost criticat pentru jocul defensiv pe care l-a avut în partida cu Finlanda.

Mirel Rădoi a sărit în apărarea jucătorului şi a dezvăluit de ce este folosit fotbalistul pe postul de fundaş stânga. 

”El mai are puţin şi se lasă de fotbal!”

”Bancu mai are puţin şi se lasă de fotbal şi noi tot vom continua cu aceeaşi discuţie. Din punctul ăsta de vedere, nu am multe de discutat. Nu ştiu ce să zic. Înseamnă că noi toţi cei care am fost acolo, am fost degeaba.

Din punctul ăsta de vedere, pentru noi, într-un sistem cu cinci îi poate fi mai uşor lui Nicuşor pentru că anumite probleme defensive pe care le poate avea pot fi acoperite de un fundaş central. E normal, când vorbim de un jucător într-o linie de patru care este cu calităţi ofensive, mereu are o problemă defensivă.

E normal ca atunci când urci în atac, zona aia va rămâne liberă. Şi noi aveam discuţiile astea cu Nicu şi niciodată nu îl opream la echipa naţională să nu urce. Trebuia să echilibrăm cu un mijlocaş central defensiv, cu un fundaş central. Discuţiile astea sunt interminabile”, a declarat Mirel Rădoi la conferinţa de presă.

Afla mai multe despre: craiova-mirel rădoi-nicuşor bancu 

viewscnt
Articole similare