You are here:

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre oferta primită de la Universitatea Craiova. Selecţionerul U21, curtat de cluburi din Europa

Mirel Rădoi a vorbit deschis despre oferta primită de la Universitatea Craiova. Selecţionerul U21, curtat de cluburi din Europa

Fotbal

Comentarii

Mirel Rădoi a fost ofertat de Universitatea Craiova după ce clubul din Bănie s-a despărţit de Devis Mangia, însă selecţionerul U21 a refuzat oferta deoarece doreşte să-şi ducă la bun sfârşit înţelegerea cu FRF.

Mirel Rădoi a fost ofertat şi de cluburi din străinătate, care s-au lovit de acelaşi refuz al antrenorului român.

”Nu că îmi trimite contractul, e mult spus. Am avut discuţii cum am avut şi cu alţi patroni din Liga 1. Dar mesajul meu a fost la fel către toţi. Mai devreme de iunie 2020 nu voi merge la nicio echipă. Cum la fel am refuzat ofertă din Arabia Saudită după dubla cu Portugalia şi Bosnia, cum la fel am refuzat din Emirate după dubla cu Ţara Galilor şi Liechtenstein, la fel voi refuza indiferent de echipă până în vara anului viitor.

De ce? Pentru că vreau neapărat să particip la CE. Vreau să particip la campania următoare cu cei născuţi 98-99 pentru că eu cred că va trebui ca în momentul de faţă, din păcate la nivel internaţional nu mai avem performanţă  cu echipele de club Şi atunci eu cred că a venit şi rândul nostru, echipele naţionale prin calificări să tragem după noi şi echipele de club şi atunci e normal ca eu să merg şi cu următoarea campanie de calificare. Şi dacă doamne fereşte nu vor mai fi şanse de calificare pentru 2020, voi fi primul care ridică mână şi voi spune Răzvan e momentul să aduceţi alt antrenor care să creeze propria strategie pentru ceea ce urmează”, a spus Mirel Rădoi la Telekom Sport.

Rădoi va participa alături de naţionala U21 la EURO 2019.

Campionatul European se va disputa în perioada 16-30 iunie 2019, în 5 oraşe din Italia şi în San Marino: Bologna, Reggio nell’Emilia, Cesena, Trieste, Udine, Serravalle. Din cele 3 grupe se vor califica în semifinale câştigătoarele şi cea mai bună ocupantă a locurilor secunde.

Naţionala under 21 a României va juca la Euro-2019 în grupa C, din care fac parte şi Anglia, Franţa şi Croaţia.

Programul grupei C:

18 iunie 2019: România – Croaţia (San Marino, 19:30), Anglia – Franţa (Cesena, 22:00)

21 iunie 2019: Anglia – România (Cesena, 19:30), Franţa – Croaţia (San Marino, 22:00)

24 iunie 2019: Franţa – România (Cesena, 22:00), Croaţia – Anglia (San Marino, 22:00)

 

Afla mai multe despre: mirel radoiuniversitatea craiova 

viewscnt
Articole similare