Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi consideră că a schimbat "multe lucruri" în echipa naţională! Dezvăluirile selecţionerului la final de mandat

Mirel Rădoi consideră că a schimbat "multe lucruri" în echipa naţională! Dezvăluirile selecţionerului la final de mandat

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a făcut o analiză a echipei naţionale, spre finalul mandatului său pe banca tehnică a primei reprezentative.

Mirel Rădoi, despre schimbările din echipa naţională

Întrebat ce s-a schimbat la echipa naţională de când a venit în 2019, antrenorul a amintit mai multe aspecte: "Cred că sunt mai multe lucruri, dar pe parcurs au venit. Nu am avut o determinare bună, nici din punct de vedere mental nu am reacţionat la toate meciurile, chiar dacă am marcat primii sau a marcat advesrarul primul. Din punct de vedere al principiilor de joc, nu au venit de la început toate, toate lcururile astea au venit dintr-un proces. S-au accelerat. Acum, dacă cineva crede că o perioadă de doi ani este o perioadă lungă, atunci nu am să-l contrazic, dar să ţină cont şi de perioada de pandemie. 

Cred că la nivelul de principii de joc, atât, determinare... Mereu le explicam asta. Eu cred că principiile de joc au durat mai mult. Am făcut şi noi o evaluare după partida din tur de la Erevan (Armenia - România 3-2), în care am pregătit un raport, unul intern, nu am vrut să ne expunem foarte clar greşelile, pentru că e normal să ne facem o autoanaliză. Le-am explicat factorii după o analiză minuţioasă, foarte atentă în care ne-am dat seama că va trebui să accelerăm din ce în ce mai mult, chiar dacă fluxul de informaţii poate să fie prea mare pentru jucători", a anunţat Mirel Rădoi în care a spus că părăseşte echipa naţională după meciurile din noiembrie. 

Mirel Rădoi, despre baza de selecţie: "Tot asta va fi, de 70 de jucători"

"Cred că ăsta trebuie să fie parcursul, indiferent cine va veni la echipa naţională. Oriunde ne-am uita, este aceeaşi bază de jucătări. Un Bumba, care joacă foarte bine în Ungaria, Cristi Ganea care a mai fost, dar nu pot să vorbim  despre 15-20 de jucători. Aria de selecţie tot asta va fi, de 70 de jucători, Cine este în faţa dumneavoastră să poate să aleagă, să nu aibă parte de episoadele pe care noi le-am avut în doi ani de zile cu jucători accidentaţi, suspendaţi, cu Covid, transferaţi înainte de meciuri importante. Sper că altcineva, dacă va fi cazul, să nu aibă  parte de problemele astea", a mai spus Mirel Rădoi. 

Afla mai multe despre: mirel radoiromaniaechipa nationala 

viewscnt
Articole similare