adplus-dvertising
You are here:

Mirel Rădoi, de la "nu mă întoarce nimic", la "peste 50%" şanse să rămână selecţioner! Anunţ de ultim moment | EXCLUSIV

Mirel Rădoi, de la "nu mă întoarce nimic", la "peste 50%" şanse să rămână selecţioner! Anunţ de ultim moment | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Secundul naţionalei României, Nicolae Dică, a oferit ultimele detalii privind decizia anunţată "la cald" de Mirel Rădoi, în privinţa postului de selecţioner al României. El a susţinut că sunt "peste 50%" şanse ca o schimbare să nu se producă după luna noiembrie.

Mirel Rădoi rămâne pe banca naţionalei după noiembrie?

După victoria importantă cu Armenia din preliminariile Campionatului Mondial din 2022, Mirel Rădoi a făcut un anunţ neaşteptat. El a susţinut că nu doreşte să rămână după finalul campaniei de calificare la turneul final, deşi tricolorii au prima şansa de a ocupa locul secund, care duce la "baraj". 

"Nu are rost, mă ştiţi. Dacă am spus că aşa, aşa e. Nu mă întoarce nimic, nici măcar soţia. La finalul calificărilor, o să încheiem, chiar dacă ei vor dori să continue, din punctul meu de vedere lucrurile sunt foarte clare”, anunţa, ferm, Mirel Rădoi. 

Se pare că lucrurile s-au mai schimbat, între timp. Întrebat care sunt şansele ca Mirel Rădoi să continue în funcţia de selecţioner al României şi după 14 noiembrie, atunci când îi expiră înţelegerea cu FRF, colaboratorul său, Nicolae Dică, a dat un răspuns surprinzător: "Oricum, ar fi peste 50%"a spus fostul antrenorul pentru Telekom Sport. 

Nicolae Dică a întărit poziţia staff-ului în privinţa legăturii pe care o are cu lotul de jucători, aşa cum a spus şi în urmă cu o săptămână. De altfel, tricolorii au insistat să nu se producă o schimbare la prima reprezentativă. 

"Ne-am apropiat foarte mult de aceşti jucători şi reacţia pe care au avut-o după meciul din Armenia a fost una pozitivă şi pe noi ne-a bucurat foarte mult", a mai spus secundul naţionalei României. 

În cadrul conferinţei de presă în care şi-a anunţat plecarea, Mirel Rădoi l-a indicat pe Cosmin Olăroiu drept posibilul său înlocuitor. 

În ultimele două meciuri, România joacă împotriva Islandei, pe 11 noiembrie, şi împotriva naţionalei din Liechtenstein, pe 14 noiembrie. Tricolorii sunt pe locul secund în grupa J, cu 13 puncte, la un punct în faţa Macedoniei de Nord şi Armeniei. 

Cum a gestionat Mirel Rădoi situaţia tensionată din lot după ce un tricolor a răbufnit: "A avut o discuţie. Nu avem nimic cu el" | EXCLUSIV

 

viewscnt
Articole similare