Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu. Ce mesaj a transmis antrenorul de la Universitatea Craiova: ”Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor!”

Mirel Rădoi, de partea lui Edi Iordănescu. Ce mesaj a transmis antrenorul de la Universitatea Craiova: ”Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor!”

Echipa națională

Comentarii

Mirel Rădoi a oferit mai multe declaraţii după ce România a retrogradat în Nations League.

Reprezentativa României a învins, luni seară, pe Stadionul Giuleşti, cu scorul de 4-1, selecţionata Bosniei, în ultima etapă a Grupei 3 din Divizia B a Ligii Naţiunilor. Tricolorii încheie grupa pe ultimul loc, astfel că au retrogradat în Divizia C. Bosniacii, care au terminat pe prima poziţie, au promovat în Divizia A.

Edi Iordănescu a fost contestat la echipa naţională. Voci din fotbalul românesc i-au cerut să plece de la echipă. Totuşi, cel mai probabil, el va rămâne la cârma echipei naţionale. 

Mirel Rădoi consideră că România a evoluat bine în ultimele două meciuri din Nations League. Fostul selecţioner susţine că trebuie să căutăm soluţii concrete. 

”Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor!”

”Cred că puteam să luăm şase puncte de la această acţiune. Mie mi-a plăcut ceea ce am văzut la echipa naţională. Sper ca Edi Iordănescu să continue. Ştiu că nu este mulţumitor şi deloc plăcut că am retrogradat, dar până la urmă trebuie să acceptăm. 

Şi poate fi un punct de plecare pentru noi să înţelegem că nu avem nimic altceva de făcut decât să încercăm şi, indiferent cine este antrenorul echipei naţionale, să îl ajutăm din toate punctele de vedere.

Să facem rău şi să criticăm este foarte uşor, trebuie să venim cu soluţii concrete, pentru că sunt sigur că şi el urmăreşte ceea ce se vorbeşte şi trebuie să fie ceva benefic pentru echipa naţională”, a spus Mirel Rădoi.

Afla mai multe despre: echipa naţională-universitatea craiova-edi iordănescu-mirel rădoi 

viewscnt
Articole similare